Ukupno 10 Rosa škola roditeljstva u Srbiji

Zahvaljujući velikoj podršci građana, Rosa voda je u saradnji sa Ministarstvom zdravlja nedavno otvorila još 5 škola roditeljstva, i to u Sjenici, Svilajncu, Srpskoj Crnji, Batočini i Bojniku.

Zdravlje

Izvor: B92

Petak, 23.06.2017.

09:00

Default images
Foto: Promo

Roditelji više od 750 beba i roditelja u pet gradova imaće podršku u najranjivijem periodu roditeljstva. Angažovani stručnjaci – pedijatri, ginekolozi, patronažne sestre i stomatolozi, će svojim dragocenim savetima roditeljima pomogati u njihovim novim i najzahtevnijim ulogama u životu.
Foto: Promo
Škole roditeljstva nalaze se u kompletno renoviranim i opremljenim prostorijama u domovima zdravlja, a stručnjaci koji rade u školama prošli su akreditovanu obuku Gradskog zavoda za javno zdravlje, koja je u skladu sa poslednjim profesionalnim standardima ove profesije. Kroz predavanja i vežbe, budući roditelji imaju priliku da dobiju proverene savete o trudnoći, ishrani i fizičkoj aktivnosti trudnica, porođaju i nezi bebe.
Foto: Promo
Otvaranje novih škola podržao je veliki broj građana, koji su kupovinom Rosa vode od 1,5L, od čije prodaje se izdvajao po jedan dinar, dali doprinos sigurnom roditeljstvu. Do sada je otvoreno ukupno 10 škola roditeljstva, a škole su u 2016. godini otvorene u Ubu, Požarevcu, Vranju, Kuršumliji i Surdulici.

Koliko je Rosa škola roditeljstva bila značajna za budućeg oca, najbolje svedoče reči tate Dragiše Milovanovića, polaznika Rosa škole roditeljstva u Ubu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: