Predstavljen Apple Watch - stiže u aprilu

Apple je ozvaničio svoj prvi pametni sat - Apple Watch. Kompanija iz Kupertina je predstavila preostale detalje svog pametnog sata, koji je prvi put najavljen prošlog septembra.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.03.2015.

20:21

Default images

Prezentacija je osvežila saznanja o brojnim aplikacijama o kojima smo dosta toga već čuli i znali, uključujući workout aplikaciju, digital touch, čitanje mailova i slično. Naravno, Tu je opcija plaćanja putem Apple pay usluge, kontrola muzike, interakcija sa Siri glasovnim asistentom i prikaz obaveštenja.
Apple Watch dolazi sa baterijom koja traje oko 18 sati tokom tipičnog korišćenja, ali trajanje baterije će svakako varirati od učestalosti korišćenja i tipa aplikacija koje se koriste ili pregledaju na satu.
.
Cena Apple Watch Sport modela iznosi 349 dolara za 38mm verziju, dok 42mm verzija košta 399 dolara. Verzija od čelika će koštati 549 dolara i ide do 1049 dolara, u zavisnosti od kaiša koji korisnik izabere. Model od 42 milimetra dolazi sa cenom između 599 i 1099 dolara, a ovo takođe zavisi od kaiša.
Apple Watch Edition, koji dolazi u 18-karatnom zlatu, će koštati 10.000 dolara i biće dostupan u limitiranim količinama. Apple watch će se u prodaji naći od 24. aprila, u selektovanim zemljama širom sveta.

izvor: benchmark.rs
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: