CES 2015: Samsung osvojio 80 nagrada

Kompanija Samsung osvojila je 80 nagrada na Sajmu potrošačke elektronike CES 2015.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 13.01.2015.

18:55

Default images
Beta / AP Photo/Jae C. Hong

Među CES nagradama za 2015. godinu su priznanje za najbolju inovaciju, 31 nagrada za najbolju kućnu zabavu i nagrade za povezane kućne tehnologije.

Samsungovi nagrađeni proizvodi su iz sledećih kategorija: TV, sistemi kućnog bioskopa, mobilni telefoni, tablet računari, kućni aparati, softveri i kompjuterski komponenti, navedeno je u današnjem saopštenju Samsunga. „

"Samsung se i dalje fokusira na korisnika, jer nudi prvoklasne i revolucionarne proizvode i servise u različitim kategorijama", rekao je Gregori Li, predsednik i generalni direktor ogranka Samsunga Severne Amerike.

"„Počastvovani smo što Asocijacija potrošačke elektronike (CEAZZ) i industrija prepoznaju tu našu neprestanu težnju da unesemo nove vrednosti u život ljudi putem tehnologija sledeće generacije koje će nam promeniti način života", izjavio je Li.

Uređaje koji ulaze u CES program inovacije ocenjuje eminentni žiri sastavljen od nezavisnih industrijskih dizajnera, inženjera i predstavnika medija koji ocenjuju izuzetan dizajn i projektovanje najmodernijih proizvoda potrošačke elektronike u 28 kategorija.

Dodatne nagrade individualno dodeljuju vodeće medijske i industrijske organizacije koje prisustvuju događaju gde se među desetinama hiljada novih proizvoda predstavljenih ove godine posebno istakla Samsungova tehnologija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: