Googleu se uopšte neće svideti ova reklama

Rat reklamama nije novost na tlu SAD-a, a u segmentu ICT industrije kompanije ne prezaju ni od čega.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 27.11.2013.

20:50

Default images

Microsoft je u sklopu svoje Scroogled kampanje otišao još jedan korak dalje, okomivši se na Googleov Chromebook koji po njima “nije pravi laptop”.

Pored toga što Microsoft skreće pažnju gledalaca na podatak da je većina aplikacija za ChromeBook funkcionalna samo kada je uređaj na internetu, kompanija nije propustila priliku da doda da se skoro sve akcije korisnika prate i beleže kako bi Google to mogao da iskoristi za prodaju oglasa a samim tim i za sopstvenu zaradu.

Štaviše, Microsoftovci su odlučili da angažuju ekipu zalagaonice Gold & Silver Pawn Shop, poznate po rijaliti serijalu, a rezultat ćete videti u prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

10 h

Podeli: