Stigao HTC Desire

Drugi model kompanije HTC koji je, pored modela Legend, najavljen na kongresu u Barseloni stigao je na domaće tržište i od sutra će biti dostupan u Vip prodajnim objektima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 14.04.2010.

18:01

Default images

Telefon zasnovan na Android 2.1 platformi pokreće Qualcomm Snapdragon procesor od 1 GHz. Ima 3.7-inčni WVGA AMOLED touchscreen rezolucije 480 X 800, 512 MB ROM i 576 MB RAM memorije, sa mogućnošću proširivanja do 32GB microSD karticom, kameru od 5 megapiksela sa autofokusom, blicem, opcijom detekcije lica i geotaggingom, a umesto tradicionalnog, Desire, kao i Legend, ima optički džojstik.

Desire je posebno pogodan za osobe koje aktivno koriste društvene mreže, imam integrisan Facebook, opciju direktnog postavljanja fotografija na Facebook, Twitter i Flickr, video snimaka na Youtube, kao i Friend Stream i HTC Peep aplikacije.

Uz najskuplji postpaid paket, "Postpejd 1800", cena ovog uređaja iznosi 26 999 dinara, a predsednik Upravnog odbora Vip mobile, Aleksander Šperl, očekuje da će korisnici u Srbiji ispratiti globalni trend popularnosti pametnih telefona, jer "korisnici u Srbiji žele da koriste svoje mobilne telefone kako bi istražili on-lajn svet socijalnih mreža, zabave i pretraživanja interneta", rekao je on.

Specifikacije ovog modela možete pronaći na zvaničnom sajtu, a o ceni i tarifama uz koje ga je moguće nabaviti na vipmobile.rs , kada se on pojavi u zvaničnoj ponudi na sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: