Steam Link će biti ugrađivan u nove Samsung televizore

Steam Link je spravica koja je svoj debi imala novembra prošle godine zajedno sa Steam Machine (pc uređajima brendiranim sa Steamom).

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 13.10.2016.

12:25

Steam Link će biti ugrađivan u nove Samsung televizore

U pitanju je relativno mali uređaj čija je uloga bila da omogući korisnicima pc računara da strimuju igre direktno do svojih TV-a i tako igraju igre sa Steama na TV-u.

Nismo sigurno kako su išle prodaje ovog uređaja, ali je Valve napravio jedan veoma dobar marketing korak sa Samsungom – Steam Link će ubuduće biti direktno integrisan u nove Samsung televizore.

Steam Link je samostalno koštao oko 50 dolara, dok sada neće povećavati cene tv uređaja u kojima se bude našao. Sa jedne strane, igrači koji se dvoume između konzola i pc gejminga će sada možda naći alternativu kupovinom ovakvih TV uređaja, dok će sa druge strane gejmeri koji su u fazi kupovine novih televizora doneti odluku da kupe Samsung TV upravo zbog ugrađenog Steam Linka.

Informacije o tome kada će se pojaviti prva serija Samsunga sa ugrađenim Steam Linkom još uvek nemamo.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: