Gran Turismo Sport izlazi u novembru

Sony i Polyphony Digital su najavili Gran Turismo Sport, novu igru u slavnom serijalu koja će se pojaviti u prodaji krajem ove godine.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 20.05.2016.

19:45

Gran Turismo Sport izlazi u novembru
Foto: Screenshot

Kao što je bila dosadašnja praksa sa GT serijalom, igrače očekuje ogroman izbor automobila i staza, tačnije 137 modela automobila i 19 lokacija na kojima će paliti gume.

Najavljen je i mod Scapes u kome ćete fotografisati automobile iz svoje kolekcije, a tako napravljene slike će biti u 4K rezoluciji.

Podnaslov Sport jasno stavlja do znanja da Polyphony Digital želi da ova igra ponudi dosta sadržaja za takmičarski nastrojene igrače i eSports scenu pa će tako biti organizovana brojna takmičenja kroz koja će se igrači boriti za osvajanje prave FIA licence.

Gran Turismo Sport će biti PS4 ekskluziva i izlazi 18. novembra, a već je počela pretprodaja tokom koje igra košta 70 evra. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: