Počela je nova sezona u Rocket League

Najavljeni patch za Rocket League je stigao, a sa njim je privedena kraju prva ranked sezona u igri.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 13.02.2016.

21:15

Počela je nova sezona u Rocket League
Foto: Screenshot

Svi igrači koji su uspeli da dostignu neku od tri kategorija rangova (bronzanu, srebrnu ili zlatnu) će kao nagradu dobiti krune za svoje automobile u boji osvojene medalje. Sa novom sezonom, Psyonix potpuno menja način na koji će se dalje određivati rang u multiplayeru.

Sada više ne skupljate poene pobedama već će postojati divizije kroz koje ćete napredovati. Posle prvih 10 mečeva, igra će izračunati vaš MMR i postaviti vas u odgovarajuću diviziju. Ali, ukoliko ste učestvovali u prethodnoj sezoni, nećete morati da igrate ove mečeve. Naravno, vaš rang u prvoj sezoni utiče na početnu poziciju u drugoj, a dobra vest je i da će se se teže padati u niži rang niti će biti ograničen broj igrača koji mogu da dostignu najviše rangove.

Sa novom sezonom došla su i poboljšanja performansi, naročito na areni Wasteland koja je mnogim igračima pravila glavobolje i obarala im framerate na kompjuterima. Takođe ćete moći da otključate framerate i da podešavate veličinu interfejsa. Još jedna novina koju je studio ranije najavio je mogućnost prijavljivanja toksičnih igrača.

Dodato je još puno izmena i ispravki u igru i sve ih možete pročitati na ovom linku.

Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: