Tehnopolis

Subota, 05.12.2015.

16:05

Perović pobednik IeSF šampionata, Srbija najbolja reprezentacija

Završio se svetski e-sport šampionat u organizaciji Internacionalne e-Sport Federacije, i možemo ponosno da kažemo da je naša zemlja napravila jedan od najboljih rezultata u istoriji, te u ukupnom rezultatu je bila najbolja reprezentacija na čitavom prvenstvu! Dovaljno je da bacite pogled na tabelu ispod i vidite da smo iza nas ostavili i domaćina Južnu Koreju, i izuzetno jak sastav Kine.

Izvor: klanrur.rs

Default images
Foto: Klan Rur

Naš predstavnik u Hearthstoneu, Miloš Perović, je napravio fenomenalan uspeh i osvojio titulu nakon sjajnog nastupa na čitavom prvenstvu, gde nije izgubio ni jedan jedini meč, a protivnicima je prepustio svega 2 pojedinačne partije. U finalu je na kraju pao i Tajlanđanin MiTH.Ledah. Svom proverenom setu Secret Paladina i Combo Druida, Miloš je dodao i Tempo Magea. Kombinacija 3 agresivna decka se ispostavila ubitačnom. Otvorio je standarno svojim najačim Secet Paladin deckom i poveo 1-0, da bi odmah potom i Ledah uzeo svoj Secret Paladin špil i poravnao rezultat. No, Miloš je onda kao i do sada na turniru, uspeo da bez puno nervoze privede meč kraju, ostvari brze pobede sa Combo Druidom i Tempo Mageom, i tako uzme ovu veliku titulu na radost naših navijača koji su ga kasno sinoć uživo pratili na Twtichu.
Foto: Klan Rur
Naši LoL momci su uspeli da se psihički održe nakon teškog poraza od Korejca u polufinalu, pa su u bobri za treće mesto u sjanom meču savladali Švajcarce i tako uzeli drugu medalju za našu reprezentaciju na ovom šampionatu. BeastyQT, naš poznati StarCraft 2 igrač, je kao što smo ranije javili, ispao u 1/4 finalu, ali je u razigravanju zauzeo maksimalnu moguću poziciju – 5 mesto.

U LoL finalu, ekipa Južne Koreje je pobedila Kineze, dok je Kinez Mystery izgubio i StarCraft 2 finale of Finca Serrala. Sa ovim rezultatima i ukupnim zbirnim rezultatom, Srbija je, nakon 3 godine dominacije Južne Koreje, uzela titulu i zvanje najbolje e-sport reprezentacije na prvenstvu! Čestitamo našim momcima i nadamo se da će ovi sjajni rezultati da pomognu u promociji e-sporta kod nas, pre svega u privlačenju pažnje potencijalih sponzora i ljudi koji su spremni da podrže ovaj svetski fenomen, da i kod nas zauzme zasluženu poziciju u društvu.

Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: