Sve Battlefield 4 ekspanzije su privremeno besplatne

U okviru svoje On The House promocije, Electronic Arts je putem Origina poklanjao razne PC igre, a neko vreme i Battlefield 4 ekspanzije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 15.09.2016.

17:55

Sve Battlefield 4 ekspanzije su privremeno besplatne
Foto: Screenshot

Sada ponavljaju BF4 akciju, ali su sve ekspanzije uključene i pokrivene su sve platforme na kojima se igra do sada pojavila.

Kako biste preuzeli ekspanzije skoknite na ovaj link i izaberite platformu za koju želite da ih preuzmete nakon čega ćete biti prosleđeni na stranu prodavnice (Origin, PSN, Live) odakle ćete ”kupiti” za 0 dinara željenu ekspanziju i biće vam trajno dodata na nalog.

U Origin aplikaciji sve BF4 ekspanzije i igru Nox možete naći pod opcijom Free games – On the house u meniju sa leve strane aplikacije, odakle je samo potrebno da kliknete Claim Now ispod svake ekspanzije.

Posle 19. septembra ekspanzije će se ponovo naplaćivati ali će svima ostati otključane ukoliko su ih uzeli tokom ovog promotivnog perioda. Nije potrebno da već imate Battlefield 4 da biste preuzeli ekspanzije tokom akcije!

Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: