Lenovo ipak ne odustaje od malih dijagonala

Iako se u brojnim svetskim medijima tokom vikenda pojavila informacija da Lenovo odustaje od Windows tableta manjih dijagonala u SAD, iz te kompanije demantuju navode.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: B92

Ponedeljak, 21.07.2014.

08:52

Default images

Svetski mediji objavili su da će celokupan inventar kompanija preusmeriti u druge zemlje, ali istovremeno napominjući da slabo interesovanje u SAD vlada samo za modele manjih dijagonala. U međuvremenu se Lenovo oglasilo sa zvaničnim saopštenjem.

“Nastavićemo da predstavljamo nove Windows uređaje različitih dijagonala ekrana na tržište, uključujući i novi tablet sa ekranom dijagonale 8 inča i 10 inča koji će uskoro biti predstavljeni. Naša ponuda se menja u skladu sa potražnjom korisnika i zbog toga više ne prodajemo ThinkPad 8 u Sjedinjenim Američkim Državama, a rasprodali smo zalihe Miix 8’’ uređaja", navodi se u zvaničnom reagovanju.

"Međutim, mi ne prestajemo sa proizvodnjom Windows uređaja manje dijagonale, kako je objavljeno u nekim medijima. Ukratko, nastavljamo sa prodajom uređaja sa Windows operativnim sistemom dijagonale od 8 i 10 inča i u SAD i na tržištima van SAD-a, dodaju iz ove kompanije Lenovo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: