Facebook opet radi, posle 20 minuta pauze

Ako ste malo posle 10 sati po "našem vremenu" pokušali da pristupite svom Facebook nalogu, već ste primetili da se nešto dogodilo, tj. tačnije, da se nešto nije dogodilo. Izveštaji o tome da je najveća svetska društvena mreža pala stižu iz celog sveta.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 19.06.2014.

10:02

Default images

Posle 20 minuta Facebook se vratio u normalu, ali i dalje nema objašnjenja šta je uticalo na prekid normalnog funkcionisanja.

U 10 sati, ako ste pokušali da se ulogujete, dobili ste Facebookovu poruku "Sorry, something went wrong" (Žao nam je, dogodila se greška), a ako ste već bili ulogovani, niste mogli da idete nigde u okviru mreže. Tehnički problemi onemogućili su rad sajta, ali i aplikacija na smartfonima i tabletima širom sveta. Korisnici su utehu našli na Google+ i Twitteru.

Ovo je prvi put da je Facebook imao tehničke probleme u ovako velikom obimu i da je prekid rada trajao duže od nekoliko minuta. Mark Zakerberg, osnivač i izvršni direktor FB-a, svojevremeno je izjavio da ova drupštvena mreža nikada neće "pasti" i da nikada neće biti prekida u radu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: