Kreiranje globalnog internet biznisa iz Srbije

U subotu 19. novembra u UK Vuk održava se Startup-Standup, konferencija i takmičenje odabranih preduzetničkih timova pred žirijem koji čine predstavnici značajnih investicionih fondova iz Evrope.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.11.2011.

16:33

Default images

Na Startup-Standupu 5 timova će predstaviti svoje projekte investitorskom žiriju, rаzgovаrаti o njihovoj izvodljivosti i održivosti, izаzovimа i mogućnostimа tržištа, poslovnom modelu, finansijama i strаtegiji preduzećа.

Osim takmičenja, Startup Standup činiće i dva predavanja o osnivanju i finansiranju preduzetničkih poduhvata, koje će održati Jure Mikuž, osnivač prvog slovenačkog i regionalnog VC fonda, RSG Capital, koji je do sada investirao u kompanije kao što su Celtra i Shoutem, i Oliver Hole, investitor sa puno iskustva u veb preduzetništvu.

Nedavno je osnovao Speed Invest VC fond u Beču, koji raspolaže sa 10 miliona dolara koje će investirati u evropske startape, uključujući i one iz Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Konferencija je projekat organizacije SEEICT, a organizuje se uz podršku Uprave za digitalnu agendu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: