Tucak o Srbiji: Možemo pobediti bilo koga na svetu

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak rekao je da njegova ekipa može pobediti bilo koga na svetu, misleći na reprezentaciju Srbije.

Izvor: PT

Sreda, 26.07.2017.

09:30

Tucak o Srbiji: Možemo pobediti bilo koga na svetu
Getty Images

"Barakude" nisu pobedili našu selekciju punuh osam godina, ali Tucak smatra da se njegova ekipa nalazi u odličnom psiho-fizičkom stanju.

"Ono što me čini srećnim je da je ekipa u takvom psiho-fizičkom stanju da može pobediti bilo koga na svetu", rekao je posle meča sa Italijom Tucak.

Hrvatska je u četvrtfinalu savladala Italiju sa 12:9, a vaterpolista Anđelo Šetka rekao je da nema nepobedivih.

"Mi smo došli sa svojim ciljem ovde, a to sigurno nije bilo stati na četvrtfinalu. Naravno da nema nepobedivih. Tako je kako je bilo. Treba biti velik i u porazu, kao što smo i bili kad smo gubili. Nismo došli ovde gubiti, kao ni ostale reprezentacije. Ovo nam je nova prilika, isprati taj gorak okus. Znam da javnost uživa u takvim, bombastičnim najavama, ali nama je to stvarno utakmica kao i svaka druga. Ima težinu što je polufinale svetskog prvenstva, ali mi smo sportisti i naučili smo s tim živeti", kazao je Anđelo Šetka.

Španac koji igra za hrvatsku reprezentaciju, Havijer Garsija, nada se da će oni proći u finale Svetskog prvenstva.

"Nadam se da ćemo igrati u finalu. Moramo igrati dobro, mirno kao danas i onda ćemo sigurno imati šanse.", rekao je Garsija.

Utakmice je na programu u četvrtak od 22 časa.


 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: