Mega i sledeće sezone igra u Sremskoj Mitrovici

Košarkaški klub Mega Bemaks će i četvrtu godinu uzastopno igrati u Sremskoj Mitrovici utakmice Jadranske lige i Superlige Srbije, saopšteno je na sajtu kluba.

Izvor: B92, Beta

Subota, 24.06.2017.

19:29

Mega i sledeće sezone igra u Sremskoj Mitrovici
Foto/kkmegabemax

Mega Bemaks je u prethodne tri godine postigla najveće uspehe u istoriji kluba, među kojima su osvajanje Kupa Radivoja Koraća 2016. godine, plasman u finale ABA lige iste godine, kao i igranje u Ligi šampiona.

Generalni menadžer Mege Goran Ćakić rekao je da su se klub i Sremska Mitrovica pokazali kao uigran tim.

"Prethodne tri sezone su pokazale da je dolazak u Sremsku Mitrovicu bio pravi potez za klub i veoma smo zadovoljni što nastavljamo saradnju sa gradom. Sada već imamo mnogo zajedničkog iskustva, uigran smo tim i u Mitrovici se osećamo kao kod kuće. Podrška publike koju imamo u hali Pinki je od velikog značaja za našu mladu ekipu i daćemo sve od sebe da i sledeće sezone uživa u našim utakmicama", rekao je Ćakić.

Gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader pоželeo je košarkašima Mege uspešnu sezonu, zahvalio klubu na poverenju i naveo da će se grad truditi da opravda ulogu domaćina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: