Radonjić: Više trening nego meč

Košarkaši Crvene zvezde Telekom odigrali su prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za narednu sezonu.

Izvor: MN

Četvrtak, 28.08.2014.

23:37

Default images

Protivnik "crveno-belih" bio je rumunski Asesoft. Međutim, pre bi se moglo reći da je odmeravanje snaga sa Asesoftom bilo više kao trening nego utakmica.

“Semafor nije uključivan, nismo brojali poene niti vodili zapidsnik. Ovo je više bio trening nego utakmica."

"Rumunski Asesoft je ekipa sa kojom Zvezda već godinama unazad odigrava prijateljske mečeve u pripremnom periodu, pa smo njihovo prisustvo na Zlatiboru i ove godine želeli da iskoristimo na najbolji mogući način. Ovaj trening meč nam je poslužio da uradimo ono što smo planirali, a moram da istaknem da je u pojedinim trenucima trening imao i takmičarskih karakteristika”, počeo je priču trener Radonjić i potom dodao da je zadovoljan kako je sve izgledalo.

“Mogu da budem zadovoljan kako smo radili, iako smo na samom početku ostali bez Branka Lazića koji je dobio nezgodan udarac. Takođe, Vilijams i Dangubić protiv Asesofta nisu nastupali, oni su i dalje u posebnom režimu treninga i očekujem da će oni tokom sledeće nedelje biti u trenažnom procesu. Zadovoljan sam jer smo na adekvatan način uspeli smo da kompenzujemo odsustvo velikog broja igrača, a sa dobrim radom nastavićemo i sledeće nedelje kada će nam se priključiti Luka Mitrović i Maik Cirbes”, zaključio je Radonjić.

Prvotimci i stručni stab" crveno-belih" sa Zlatibora se vraćaju u petak, a sa treninzima u Beogradu će nastaviti u dvorani u Železniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: