Mladenović: Ne smemo da srljamo

Fudbaler Crvene zvezde rekao je pred dvomeč sa kiparskom Omonijom u kvalifikacijama za Ligu Evrope da je uveren da ’crveno-beli’ mogu da prođu dalje.

Izvor: JT

Sreda, 01.08.2012.

09:32

Default images

Zvezda i Omonija prvi meč igraju u četvrtak uveče na „Marakani“, dok je revanš meč nedelju dana kasnije.

Nisam u potpunosti zadovoljan svojim igrama protiv Naftana. Nikako nismo sebi smeli da dozvolimo tolike oscilacije. Posebno mislim na revanš u Beogradu, i publika nam je s pravom zviždala. Svi smo bili besni sami na sebe i niko nije mogao tačno da kaže šta nam se dogodilo, oba meča su bila čudna. Dobra strana je to što smo pokazali, naročito u Vitebsku da umemo da igramo i da imamo dobar tim, samo moramo da zadržimo kontinuitet tokom cele utakmice“, rekao je Mladenović.

Mladenović je jedan od igrača od kojih se najviše očekuje protiv Omonije, a on je optimista pred taj duel.

Omonija je kvalitetniji rival od Belorusa, ali nije nepopediv. Uveren sam da možemo da prođemo, ne samo Kiprane, već i da se plasiramo u grupe Lige Evrope. Da bismo to postigli moramo da ispravimo uočene greške i ispoštujemo u potpunosti dogovor iz svlačionice. Uzdam se i u naše navijače, koji će nas sigurno nositi pesmom i podrškom. Mi moramo da ostavimo poslednji atom snage na terenu. Treba da pokušamo da savladamo Omoniju, a da pri tom ne primimo gol. Nikako ne smemo da srljamo, jer će se ukupni pobednik znati tek posle revanša u Nikoziji“, istakao je Mladenović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: