LE: Naftan - Crvena zvezda (17h)

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak počinju novu sezonu mečom protiv Naftana u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: AK

Sreda, 18.07.2012.

19:06

Default images

Kao po tradiciji, trener Robert Prosinečki odredio je startnih 11 dan pre utakmice, a meč protiv beloruskog tima počeće u formacji 4-3-2-1.

Zvezda će sezonu 2012/2013. početi u sastavu: Bajković – Mikić, Maksimović, Krneta, Mladenović – Dimitrijević, Milivojević, Evandro – Lazović, Milunović – Kasalica.

"Crveno-beli" su u sredu veče odradili trening na teren u Vicebsku koji je u dobrom stanju, a na jedinoj tribini ovog sportskog objekta očekuje se oko 7000 navijača, koliki je ujedno i kapacitet stadiona.

Prvi meč druge runde kvalifikacija za Ligu Evrope između Naftana i Crvene zvezde igra se u četvrtak u Vicebsku od 17.00 časova.
crvenazvezdafk.com
"Zadovoljni smo uslovima ovde. Mislim da ćemo uspeti da nametnemo svoju pas igru i da će nam teren to dozvoliti. Dugo smo se pripremali, i moji momci su raspoloženi da pruže dobru partiju i ostvare uspeh koji svi priželjkujemo. Dobro smo analizirali Naftan, upoznali se sa njihovim načinom igre i smatram da već u prvoj utakmici, možemo da zabeležimo dobar rezultat koji će nam omogućiti da mirno uđemo u revanš sledeće nedelje na našem stadionu", izjavio je trener Robert Prosinečki.

Gledajući tim koji je odabrao, od planova "odudara" samo pojavljivanje Luke Milivojevića u startnih jedanaest, koji je i pored povrede skočnog zgloba stisnuo zube i nastupiće na sutrašnjem meču.

"Imam još uvek mali otok, ali osećam da sam spreman. Nikada ne bih previše rizikovao sa povredom, ni zbog sebe, ni zbog ekipe, međutim zaista sam dobro. Danas na treningu je sve bilo kako treba, normalno sam radio sa ostatkom tima i uverio se da mogu da nastupim. Sada se koncentrišem samo na igru i to kako da na najbolji način pomognem ekipi da zabeleži dobar rezultat", rekao je vezista Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: