Kolaković: „Rezultat se već znao“

Selektor odbojkaška Srbije Igor Kolaković izjavio je da se ishod meča sa Meksikom znao unapred i da se ekipa već priprema za sledećeg protivnika.

Izvor: JT

Subota, 02.10.2010.

20:13

Default images

Selekcija Srbije se kao najbolja ekipa u grupi H i plasirala u treću fazu Svetskog prvenstva u Italiji pobedom nad Meksikom sa 3:0.

„Rezultat se znao unapred. Igrali smo odgovorno. Meksiko je je bio agresivan samo na početku. Utakmica je za nama i već se okrećemo sledećem protivniku, najverovatnije Argentini“, rekao je Kolaković.

Žao mi je što svi igrači nisu dobili više šanse da igraju, ali važnost utakmice je bila ispred toga“, dodao je Kolaković.

Kapiten reprezentacije Srbije Nikola Grbić istakao je da je ekipa znala da je veliki favorit protiv Meksika.

Znali smo da moramo da pobedimo. Posle prvog seta više nije bilo neizvesnosti. Odradili smo sve ono što je trebalo i kako smo se dogovorili pre utakmice“, rekao je Grbić.
Fonet
Reprezentativac Srbije Nikola Rosić ocenio je da je Meksiko veoma borbena ekipa.

Mislim da smo zasluženo pobedili. Zadovoljan sam ovom fazom u Milanu sa dve lepe pobede, ali već za dva dana čekaju nas dve važne utakmice“, rekao je Rosić.

Tehničar Srbije Vlado Petković smatra da ne bi trebalo da bude problema za njegovu selekciju ni u nastavku takmičenja u Firenci.

Znali smo šta nam donosi pobeda, plasman među 12 najboljih. Još ne znamo sa kojim ekipama ćemo igrati, ali ako odigramo kako treba nadam se da neće biti većih problema“, rekao je Petković.

Reprezentacija Srbije takmičenje nastavlja u Grupi P u Firenci, a protivnici će joj biti poznati kada se završe sve utakmice druge faze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: