SL: Tamiš - FMP (18h)

U poslednjem, 14. kolu košarkaške Superlige Srbije FMP gostuje u Pančevu, ekipi Tamiša.

Izvor: LB

Četvrtak, 03.06.2010.

18:32

Default images

Ta utakmica nema nikakvog rezultatskog značaja, ni za jedne ni za druge, tako da će se igrati samo za prestiž i popravljanje utiska.

Međutim trener 'pantera' Boško Đokić ističe da će, bez obzira što meč nema rezultatskog značaja, njegovi izabranici odigrati čvrsto i veoma angažovano.

‘’Utakmicom protiv Tamiša završava se sezona koja bar u mom delu nije bila uspešna. Ne mogu da govorim u ime ostalih trenera koji su vodili ekipu pre mene. Zauzeli smo to peto mesto, koje nema nikakav značaj. Poslednje tri utakmice smo izgubili. Bilo je tu i dobrih momenata, ali je na kraju izostao rezultat. Ekipa mora da pokaže karakter, bez obzira koje mesto na tabeli zauzima", istakao je Đurić.

"Pančevci će igrati rasterećeno, imaju nekoliko dobrih utakmica, protiv Zvezde, Metalca… Pokušaće ponovo da dokažu da su dobra ekipa, a setite se da su nas, pre početka prvenstva, pobedili u prijateljskom meču. Nema sumnje da će i oni tražiti neku svoju šansu. Imamo obavezu prema klubu, kako igrači, tako i ja kao trener, da odigramo što bolje. U meč ćemo ući punom snagom i nadam se da će Raduljica i Jeremić imati dodatni motiv. Ako se za Raduljicu i znalo da će biti na Ivkovićem spisku, moram da kažem da je i Jeremić svojim radom i igrama to zaslužio i drago mi je što se njegovo ime našlo na spisku’’, zaključio je Đokić.

Meč Tamiš - FMP se igra u petak, od 18 časova, u Hali sportova u Pančevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: