Ponedeljak, 31.05.2010.

17:10

Vesnić na Danlopu u nove pobede

Višestruki šampion Srbije na kružnim stazama Mikica Vesnić pred start nove sezone predstavio je svoju repariranu Opel Vektru, sa Danlop pneumaticima.

Izvor:

Default images

Uprkos lošim vremenskim uslovima majstor volana iz Gorjana svojim zvanicama je omogućio da bar na kratko u serijskom automobilu osete draž vožnje na pisti centra za obuku vozača.

Promocija je uprilićena na stazi nacionalne vozačke akademije (NAVAK).

Za više od deset osvojenih titula šampiona u auto sportu, pored tima i sponzora, veliku zaslugu imaju i pneumatici, u narodu poznatiji kao gume. Tim koji dobija, kažu ne treba menjati. Ovom prilikom obećavam da ću rado nastaviti saradnju sa Sava tajersom, na obostrano zadovoljstvo, sve dok budu proizvodili vrhunske pneumatike, za auto trke kao što je Danlop koji već godinama koristimo“, naglasio je Vesnić.

Šampion Srbije je prokomentarisao i preklapanje termina održavanja 43. Srbija relija i kružne trke na Zalužanima.
plumrace.com
Najradije ne bih ništa komentarisao, ali prosto ne mogu da ćutim. Neverovatno je kako su uspeli da tako dva velika događaja u domaćem sportu brzina organizuju istog vikenda. Da sam ja na mestu prosečnog ljubitelja auto sporta, sigurno se ne bih mnogo dvoumio, već bih otišao na Divčibare i prvi dan gledao Srbija reli. Naročito, ako su tačne najave da će učestvovati Ford WRC tim sa Mikom Hirvonenom. Stvarno ne treba jači razlog, za bilo koga ko se dvoumi, kojoj auto disciplini da se prikloni“, jasan je Vesnić.

GT automobili i kontra krug na Ušću još jedan je izazov auto sporta finalne nedelje juna u Beogradu.

Navijam svim srcem da se jedan takav događaj održi i kod nas. Za takvu trku definitivno nemam takmičarsku spravu, a nisam spreman da Vektru mučim tri sata na Ušću, ali ću ako se u okviru pomenute manifestacije bude vozio nacionalni šampionat, uzeti učešće sasvim sigurno“, rekao je Vesnić.

Prvu priliku za demonstriranje snage repariranog automobila i Danlop guma Vesnić će imati priliku da se istakne predstojećeg vikenda na autodromu Zalužani kod Banjaluke. U saradnji sa Savezom Republike Srpske, SAKSS će organizovati u dva dana dve odvojene trke sa posebnim bodovanjem, što je novitet za domaće prilike. Prvog dana, u subotu, voziće se deset krugova, a u nedelju 16.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: