Kličko najavljuje rat u ringu

U Esenu je održana konferencija za novinare povodom meča za titulu svetskog šampiona Vitalija Klička i Alberta Sožnovskog, a oba boksera najavljuju pobedu.

Izvor: AY

Utorak, 25.05.2010.

10:17

Default images

Meč dva boksera održaće se 29. maja na stadionu Šalkea. “Pripreme su završene i sada samo razmišljam o meču. U dobroj sam formi i spreman sam za meč.Sožnovskog poštujem, znam da je maksimalno pripremljen i da dolazi da mi preotme pojas,ali ja mu to neću dozvoliti. Ne postoji niko ko mi može oduzeti šampionski pojas i ja ću to dokazati u subotu”, rekao je Kličko.

Sožnovski, pak, takođe veruje da će upravo on biti šampion.

„Nikada u životu nisam bio spremniji nego sada. Došao sam u Nemačku da pobedim i uzmem pojas. Želim da uđem u istoriju boksa i to ću uraditi u subotu“, kratak je bio Sožnovski.

Srpski bokser Nenad Borovčanin boksovaće protiv najbolje kotiranog boksera u Keniji Rejmonda Očinga i pokušati da zabeleži 26. pobedu u karijeri bez poraza i tako osvoji nove bodove na svetskoj rang listi.

„Maksimalno sam pripremljen za meč. Proveo sam četiri paklene nedelje treninga na Tirolu i u dobroj sam formi. Ovu sedmicu radimo lagane treninge i sa trenerom pripremam taktiku za protvnika. Boksovati u programu kada boksuju braća Kličko posebna je cast jer su to događaji koji spadaju u najvišu klasu sportskih događaja u celom svetu. Moja šansa je jedino u pobedama na njihovim spektaklima i ja ću dati sve od sebe da tu šansu iskoristim“, rekao je Borovčanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: