Đorđević prešao u Krilja Sovjetov

Bivši kapiten Partizana Nenad Đorđević raskinuo je sporazumno ugovor sa šampionom i potpisao dvogodišnji sa ruskim klubom Krilja Sovjetov iz Samare.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Četvrtak, 08.04.2010.

20:40

Default images

"Posle nekoliko meseci neračišćenih računa našli smo najbolje rešenje, što je najbitnije za mene i za klub. Mislim da sam postupio pravilno posle svega što se dešavalo i da ću karijeru nastupiti u jednoj od ozbiljnijih evropskih liga", rekao je Đorđević.

"Najbitnije je što ću nastaviti da igram fudbal. Žao mi je što to nisam mogao da radim u Partizanu. U svakom slučaju, ja ću do kraja života ostati Partizanovac. Biće mi drago zbog ove generacije ako bude osvojila treću uzastopnu titulu što će biti totalna dominacija u Srbiji. Biću uz sve njih kao što sam bio i do sada. Najbitnije je da Partizan nastavi sa onim što radi poslednje dve godine što je pravi put", istakao je Đorđević koji se zahvalio navijačima 'crno-belih' na podršci.

Đorđević je karijeru počeo 1998. godine u Jedinstvu iz Paraćina. Posle godinu dana prešao je u Obilić gde se zadržao do 2003. godine. Potom je prvi put posao član Partizana koji je napustio 2007. i prešao u Džef junajted iz Japana. Tamo je odigrao samo jednu sezonu postigavši tri gola, od toga jedan sa svoje polovine terena, da bi se ponovo vratio u Partizan čiji je bio kapiten do kraja 2009. godine.

Tokom zimske pauze postao je višak u klubu pa je trenirao sa Teleoptikom, a sledeće dve godina igraće za tim iz Samare koji je u prva četiri kola novog šampionata zabeležio sva četiri poraza pa se nalazi na poslednjem mestu sa gol razlikom 2:9.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: