Juve ne odustaje od Kolarova

Torinski fudbalski klub Juventus želi da po svaku cenu u januaru dovede srpskog defanzivca Aleksandra Kolarova, koji trenutno igra za rimski Lacio.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.12.2009.

15:01

Default images

Kako prenose italijanski mediji 'stara dama' bi u zamenu za Kolarova Laciju mogao da ponudi 26-godišnjeg Kristijana Molinara, kao i udeo u vlasništvu nad talentovanim plejmejkerom Sebastijanom Đovinkom. Dnevnik Tutosport ističe da je trener Lacija Davide Balardini veliki poštovalac 22-godišnjeg Đovinka i da bi zbog toga sigurno razmotrio predloženu trampu.

Međutim, čelnici Lacija su još ranije odbacili mogućnost da 24-godišnji Kolarov napusti Rim, iako su za njega navodno zainteresovani i minhenski Bajern, kao i aktuelni prvak Italije Inter.

Sa druge strane, agent srpskog reprezentativca Serđo Berti zatražio je reviziju sadašnjeg ugovora, koji srpskom reprezentativcu po sezoni donosi 250.000 evra.

Kolarov, koji je u prošlom kolu postigao pobedonosni gol za 'nebeskoplave' u duelu sa ekipom Đenoe, na 'Olimpiko' je došao 2007. godine i od tada je za Rimljane odigrao 63 utakmice i postigao pet golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: