Čuka bez informacija o hapšenju

Fudbalski klub Čukarički objavio je da nema informacije da je fudbaler Nebojša Joksimović uhapšen zbog sukoba sa navijačem Jagodine nakon utakmice dva kluba.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 05.10.2009.

13:29

Default images

Izvor iz kluba sa Banovog brda rekao je da je Joksimović posle sukoba dao izjavu jagodinskoj policiji, ali da se potom sa ekipom vratio u Beograd. Fudbaler Čukaričkog je u ponedeljak dobio poziv na informativni razgovor i od SUP-a na Čukarici, gde je takođe dao izjavu.

Čelnici fudbalskog kluba Čukarički održaće uskoro sednicu Upravnog odbora, na kojoj će se, između ostalog, raspravljati i o tom događaju, a posle će klub izdati zvanično saopštenje.

28-godišnji Joksimović je posle utakmice između Jagodine i Čukaričkog u subotu, preskočio zaštitnu ogradu i u lice udario jednog navijača domaće ekipe. Uprava jagodinskog kluba je u nedelju saopštila da je policija podnela krivičnu prijavu protiv fudbalera beogradske ekipe.

U utakmici sedmog kola Super lige Srbije, Jagodina je pobedila Čukarički rezultatom 2:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: