Devetka Partizana, četiri gola Klea

Fudbaleri Partizana savladali su u prijateljskoj utakmici Jedinstvo Puteve iz Užica sa 9:2 (3:1), a najefikasniji bio je Brazilac Kleo sa četiri gola.

Izvor: B92

Nedelja, 28.06.2009.

20:14

Default images

Utakmica je odigrana po kišnom vremenu, ali je uprkos tome stadion u Krčagovu bio pun jer je meč posmatralo oko 2.000 gledalaca. Pored četvorostrukog strelca Klea, strelci za Partizan bili su i Brana Ilić (dva gola), Jovanović, Vašington i Miloš Bogunović. Tim Partizana napustio je Almami Moreira koji je zbog porodičnih razloga otputovao u Lijež.

Kako B92 saznaje, Moreirin sin je hospitalizovan i fudbaler ’crno-belih’ je odmah otputovao u Belgiju čarter letom u organizaciji Partizana.

Partizan je tako ubedljivom pobedom u Užicu, završio skraćene pripreme na Tari.

'Crno-beli' su napustili Taru ranije nego planirano zbog loših vremenskih uslova, ali je trener Slaviša Jokanović izjavio da to "neće poremetiti pripreme za sledeću sezonu".

Naredni meč u okviru priprema, Partizan igra u četvrtak sa Jagodinom.

Jedinstvo Putevi - Partizan 2:9
(Milovanović 15, Tanović 77 - Kleo 3, 38, 47, 50, Ilić 11, 57, B. Jovanović 66, Vašington 83, Bogunović 90)

Jedinstvo Putevi: Mladenović, Matijašević, Bukvić, Živković, Tadić, Vuković, Đajić, Karadarević, Milovanović, Janković, Nikolić.
Igrali su još Vesnić, Draškić, Bučevac, Marko Gukić, Miroslav Gukić, Mitrović, Matković, Dimitrijević, Popović, Terzić, Blagojević i Tanović.

Partizan: M. Božović (D. Božović) - I. Stevanović (S. Stevanović), Krstajić (Knežević), Đorđević (Stević), Gavrančić (Kosorić) - Petrović, Ilić, Ljajić (Jovanović), Vujović (Marčeta) - Dijara (Bogunović), Kleo (Vašington)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: