Janović: Klub ne ispunjava obaveze

Dan posle saopštenja Vaterpolo kluba Primorac, oglasio se i Mlađan Janović koji je rekao da klub nije ispunio osnovne obaveze prema njemu.

Izvor: B92

Utorak, 24.02.2009.

18:42

Default images

Crnogorski reprezentativac smatra da je glavni krivac za celokupnu situaciju uprava kluba iz Kotora. Janović je suspendovan zbog izostajanja sa utakmica i treninga, ali igrač tvrdi da ima lekarsko opravdanje za to.

''Kao profesionalan igrač nisam dobio platu više meseci, a ugovorom su bili obavezni da to na vreme ispoštuju. Računajući na poverenje matičnog kluba, nisam tražio avansno plaćanje, što sam jako pogrešio. Od mene uprava ocekuje vrhunske rezultaze. Sve se to vešto zataškava, obećavajući da ću biti isplaćen.U klubu se pored crnogorskih nalaze i profesionalni igrači iz drugih zemalja i smatram da sa ovakvim skandaloznim ponašanjem brukaju ne samo Kotor, i VK Primorac, već i Crnu Goru'', rekao je Janović u saopštenju.

On je izjavio da je samo u novembru postupio neprofesionalno, ali da se izvinio saigračima.

''Za svoj poslednji izostanak imam uredno lekarsko uverenje, da sam bio bolestan i to od doktora kod kojeg me je klub poslao. Da li sa tim hoće da dovedu u pitanje validnost izveštaja doktora specijaliste, sa radnim stažom od 30 godina?'', izjavio je Janović i dodao da se nada da će se situacija brzo rešiti i da ''neće morati svoja prava da traži putem medija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: