Radmanović napušta Sonikse?

Izvor: B92, ESPN

Ponedeljak, 14.11.2005.

13:36

Default images

Vladimir Radmanović je spreman da pruži sansu svojoj ekipi da mu u naredne dve nedelje definišu status u timu.

Ukoliko bude nezadovoljan predlogom, zatražiće transfer u drugi klub, izjavio je njegov menadžer Dejvid Bauman.

"Jos uvek ne želimo da idemo na tu opciju", rekao je Bauman. "Ipak ovu situaciju moramo zajednički da rešimo u najskorije vreme".

"Na kraju bi trejd mogao da reši ovaj problem. Ne želimo da Vladimir igra 15 minuta po utakmici. Nismo se tako dogovorili za vreme leta i nismo to očekivali u ovoj sezoni. Ukoliko to odražava stav Boba Vajsa prema Vladi, onda mora to da objasni generalnom menadžeru Riku Sandu".

Vajsu je najviše zasmetala izjava za štampu Radmanovićevog menadžera.

"Ne volim da mi se sudi preko medija. Ako ga sada stavim u tim to će izgledati kao da mu se dodvoravam. Ja sam svim igračima rekao da je najvažnija stvar tim. Ne zanima me kako to izgleda sa strane. Dobiće onoliku minutažu koliko mu ja dozvolim", rekao ja Vajs.

Radmanović je svoj loš učinak u ovoj sezoni pravdao malom minutažom, koja je sada u proseku 16.5 minuta dok je prošle sezone igrao oko 29.5 minuta.

"Nisam rekao ništa loše o Bobu. Još uvek se trudim da dam svoj maksimum. Sada nije vreme da se sporimo oko minutaže", rekao je Radmanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: