Petak, 22.09.2006.

19:24

PLCG: Zeta i Budućnost ipak igraju

Izvor: IL

Default images

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Crne Gore preinačila je raniju odluku komesara za takmičenje i naložila novo odigravanje utakmice između Zete i Budućnosti. Komesar za takmičenje je 6. septembra utakmicu registrovao služebnim rezultatom 3:0 u korist Budućnosti, pošto su fudbaleri Zete odbili da igraju taj meč jer nije bio uvažen njihov zahtev za izuzećem glavnog sudije.

"Obavezuje se komesar za takmičenje FS CG da preduzme sve mere i radnje za organizovanje i odigravanja utakmice između Zete i Budućnosti u prvom slobodnom terminu", navodi se u odluci Komisije postavljenoj na sajtu FS CG, a protiv koje nema žalbe.

Komisija je Komesaru za bezbednost FS CG i komesarima oba kluba naložila "da pojedinačno i u međusobnoj saradnji preuzmu sve mere i radnje radi otklanjanja svih eventualnih bezbednosnih rizika u cilju normalnog odigravanja utakmice".

Mogren i Grbalj podelili plen

Fudbaleri Mogrena i Grblja odigrali su u Budvi nerešeno 1:1 u prvoj utakmici osmog kola Prve crnogorske lige. Budvani su poveli u 42. minutu golom Petra Gušića, a konačan rezultat u 67. postavio je napadač Grblja Viktor Agbo.

Ostale utakmice igraće se u subotu, a sastaju se Dečić i Petrovac, Berane i Zeta, Mladost i Budućnost, Sutjeska i Rudar, kao i Kom i Jedinstvo.

Grbalj vodi na tabeli prvenstva sa 18 bodova, dva više od Budućnosti i tri od Zete. Budućnosti i Zeta, međutim, imaju po utakmicu manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: