Četvrtak, 14.09.2006.

10:43

Zvezda sa Realom,Vrščanima teško

Izvor: B92

Default images

Košarkaši Crvene zvezde igraće u ULEB kupu u grupi D sa ekipama madridskog Reala, Dinama iz Sankt Peterburga, belgijskog Monsa, grčkog PAOK-a i holandskog Ajfel Tauersa, odlučeno je u četvrtak žrebom u Atini.

Vršački Hemofarm koji je prošle sezone igrao u polufinalu, ima najteži posao u grupi A u kojoj će se takmičiti sa ekipama Lietuvos Ritasa, AEK-a, Gran Kanarije, Nansija, i Brose Basketsa.

Osvajač Gudjerlige FMP nalazi se u grupi B i ima vrlo izjednačene ekipe za protivnike. Na putu ka drugoj fazi timu iz Železnika nalaze se Bešiktaš,Ventspils, Snajdero iz Udina, poljski Anvil i francuski Strazbur.

U grupi C nema naših timova. U toj grupi igraju jedan od kandidata za osvajanje trofeja BC Khimki iz Rusije, Hapoel Migdal, Lukoil, Montepaski iz Siene, Alba iz Berlina i Telindus Ostende koji sa klupe vodi naš stručnjak Mihajlo Uvalin. Takmičenje u ULEB kupu počinje 30.oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vraćaju se u Rusiju

Ruski milijarderi koji su se našli pod zapadnim sankcijama postepeno su počeli da premeštaju svoje aktivnosti u domovinu.

15:26

11.5.2024.

1 d

Podeli: