Nevil: Liverpul velika pretnja MU

Bivši fudbaler Mančester Junajteda Geri Nevil rekao je da se boji da će njegov nekadašnji klub izgubiti bitku s Liverpulom za mesto u Ligi šampiona.

Izvor: ÐN

Sreda, 04.03.2015.

16:12

Default images
Beta/AP Photo/David Davies, PA Wire

"Moji najveći komplimenti Liverpulu zbog pobede nad Mančester Sitijem i načina na koji trenutno igraju, zbog čega sam u nedelju napustio ’Enfild’ kao zabrinut čovek", napisao je Nevil u svojoj najnovijoj kolumni za Dejli Telegraf.

Liverpul je prošlog vikenda pobedio Mančester Siti sa 2:1 i trenutno je šesti na tabeli Premijer lige sa 48 bodova, dva manje od Junajteda koji je na četvrtom mestu.

"Prvi put sam ove sezone zabrinut da li Junajted može da pobedi Liverpul u borbi za mesto u Ligi šampiona. Podržavam Junjated cele sezone i nastaviću, ali pošteno je reći da se Liverpul sada pojavio kao mnogo veća pretnja nego što sam smatrao pre nekoliko nedelja", rekao je Nevil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: