"Ludnica" na ulicama Kelna

Fudbaleri Kelna izborili su plasman u Bundesligu i doneli veliku radost svojim navijačima, a slavlje se brzo nastavilo i na ulicama nemačkog grada.

Izvor: ÐN

Utorak, 22.04.2014.

13:40

Default images

Keln je na svom terenu pobedio Bohum sa 3:1 i tako obezbedio povratak u Bundesligu posle dve godine u Cvajti.

Keln je ispao u drugu ligu u poslednjem kolu sezone 2011/12, a sada ima 10 bodova prednosti nad Grojter Firtom tri kola pre kraja.

Po završetku utakmice počelo je veliko slavlje, a navijači su vrlo brzo napustili tribine i krenuli ka terenu.



Prilično impresivna slika viđena je nekoliko minuta kasnije. Teren 'Rajn Energi stadiona' bio je ispunjen pristalicama domaćeg tima, koji su podignutim šalovima obeležili plasman u elitni rang.



Na stadionu se našao i bivši napadač Kelna Lukas Podolski koji je pružio podršku svom bivšem klubu. Posle slavlja na stadionu, ono se prenelo na ulice grada, gde je nastavljeno uz mnogbrojne bakljade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: