Rosi: Još nisam spreman da igram

Novi napadač Fiorentine Đuzepe Rosi rekao je da će mu biti potrebno još neko vreme za oporavak od operacije desnog kolena zbog koje pauzirao 14 meseci.

Izvor:

Ponedeljak, 07.01.2013.

18:59

Default images

"Fiorentina je bila jedini klub koji je došao sa konkretnom ponudom, a sve ostalo su bile glasine. Moj oporavak ide dobro, ali biće mi potrebno još neko vreme. Jedva čekam da zaigram uz sjajne fudbalere kao što su Stevan Jovetić i Luka Toni", rekao je Rosi italijanskim medijima.

Poslednji meč Rosi je odigrao u oktobru 2011. godine u dresu Viljareala, protiv ekipe Reala iz Madrida.

On je krajem prošle nedelje sa Fiorentinom potpisao četvorogodišnji ugovor vredan oko devet miliona evra.

Klub iz Firence je u Rosijev ugovor ubacio klauzulu po kojoj će visina obeštećenja za njegov odlazak iznositi 35 miliona evra.

Rosi ima 25 godina, a pored Viljareala, u dosadašnjoj karijeri još je igrao za Parmu, Mančester Junajed i Njukasl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: