Kuljezević: Smederevo kao Zvezda

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog gostuju u subotu Smederevu od 16.30 časova, u meču 6. kola Jelen Superlige Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.09.2012.

16:23

Default images

Trener Radničkog 1923 Slavenko Kuzeljević rekao je da njegovu ekipu čeka teška utakmica i da je svoje fudbalere oslobodio svih stega kako bi bili maksimalno koncentrisani na taj meč.

"Pokušali smo igrače da maksimalno oslobodimo svih stega i da se usredsredimo na ono što nas čeka u subotu. Očekujem da ćemo imati kvalitetan pristup, kao što je to bilo protiv Crvene zvezde", rekao je Kuzeljević.

Kuzeljević je istakao da se nada da će igrači koji zaigraju protiv Smedereva maksimalno odraditi svoj posao i pored toga što su dva igrača Radničkog protiv Zvezde dobili crvene kartone, a nekoliko njih i žute.

Fudbaler Radničkog Dragan Radosavljević kazao je da postoji veliki rivalitet između njegove ekipe i Smedereva.

vo je utakmica koja je derbi u pravom smislu te reči, postoji rivalitet između Radničkog i Smedereva. Ja smatram da smo se dobro pripremili i da ćemo ući kvalitetno u utakmicu i uz pravi pristup kao protiv Zvezde uspeti da dođemo do povoljnog rezultata. Smederevo se pokazalo kao tvrda ekipa koja teško prima golove, ali mislim da ćemo mi konačno proraditi u Smederevu i da ćemo se vratiti sa povoljnim rezultatom", rekao je Radosavljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: