OKK Beograd: Bili smo isprovocirani

OKK Beograd izdao je saopštenje u kojem je potvrdio da se desio incident na meču sa kineskom ekipom Điangsu, ali da su igrači bili isprovocirani.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.09.2012.

22:45

Default images

Beograđani su izgubili sa tri razlike, a na terenu je posle faula nad Filipom Šepom došlo do opšte tuče.

Saopštenje OKK Beograda prenosimo u celosti:

“Menadžment OKK Beograd obaveštava javnost da se incident dogodio, ali sa drugom pozadinom. Tokom utakmice domaća ekipa igrala je na ivici faula, dobrim delom zaštićena od domaćih arbitara, što je sve vreme podgrevalo atmosferu na terenu. U jednom momentu došlo je do iznenadnog udaranja Filipa Šepe, kome je umalo slomljena nosna kost. Tada je došlo do incidenta u kojem su učestvovale obe klupe. Incident nije trajao duže od 15-ak sekundi i nakon toga utakmica je nastavljena i završena pobedom domaće ekipe rezultatom 89:86. Naknadno je komisija utvrdila da je incident započeo jedan od igača Điangsua. Beograd je u istom sastavu igrao novu utakmicu sa ekipom Điangsu, ovog puta u drugom gradu. Sve je bilo korektno, a slavila je ekipa OKK Beograd rezultatom 87:76.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: