Ibrahimović: Odlazim ako dođe Pep

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović rekao je da će otići iz kluba ukoliko predsednik Silvio Berluskoni dovede Pepa Gvardiolu za trenera.

Izvor: MJ

Nedelja, 29.04.2012.

14:13

Default images

Švedski reprezentativac postavio je Berluskoniju ultimatum “ili on ili ja“.

Loš odnos između Ibrahimovića i Gvardiole traje još iz perioda kada je Šveđanin igrao za Barselonu, zbog čega je, između ostalog, i otišao iz katalonskog kluba.

Međutim, kako prenose italijanski mediji, Berluskoni namerava da izgladi odnose između Ibrahimovića i Gvardiole, kako ne bi morao da bira.

Predsednik Milana veliki je obožavalac, sada već bivšeg, trenera Barselone i verovatno bi zamenio Masimilijana Alegrija, ukoliko bi Gvardiola pristao da vodi Milan.

Ibrahimović je 2010. stigao u Milan upravo iz Barselone i to na pozajmicu, da bi 2011. i zvanično postao fudbaler milanskog kluba.

30-godišnji Ibrahimović odigrao je za Milan 26 utakmica ove sezone i postigao 23 gola, što ga čini i najboljim strelcem ’rosonera’.

Gvardiola je kao fudbaler takođe igrao u italijanskoj Seriji A i to u periodu između 2001. i 2003. godine. Bio je član Breše i Rome, a igračku karijeru u Italiji obeležio mu je i skandal oko korišćenja nedozvoljenih sredstava. Bio je optužen za korišćenje nandrolona, a tek 2007. godine uspeo je da dokaže svoju nevinost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: