Manćini ponosan što je došao u Siti

Novi trener Mančester sitija Roberto Manćini izjavio je da je ponosan što je dobio priliku da radi u tom klubu.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 21.12.2009.

19:02

Default images

Mančini je u subotu postavljen za trenera Sitija, pošto je uprava kluba smenila Marka Hjuza. Italijanski stručnjak je prethodno predvodio Inter, sa kojim je tri puta uzastopno osvojio šampionsku titulu. "Nadam se da će se taj uspeh ponoviti. Ponosan sam što sam dobio posao u Sitiju, jer je to dobar klub sa dobrim igračima. Gradovi Mančester i Milano su slični po strasti prema fudbalu".

Mančini je rekao i da se raduje duelu Sitija i Junajteda u polufinalu Liga kupa. Prva utakmica igra se 6. januara, a revanš je na programu 13 dana kasnije na 'Old Trafordu'.

"U Milanu postoje dva velika kluba koja se bore za primat i trofeje, a tako je i u Mančesteru. Volim takve izazove. Znam da navijači vole takve utakmice", dodao je on.

Mančester siti posle 17 odigranih utakmica u Premijer ligi zauzima šesto mesto sa 29 bodova i ima 12 manje od prvoplasiranog Čelsija, odnosno osam manje od Junajteda. Međutim, i Čelsi i Junajted imaju po meč više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: