Krčmarević objavio spisak

Izvor: Miloš Todoroviæ

Utorak, 29.05.2007.

16:23

Default images

Selektor srpske reprezentacije za fudbalere rođene 1986. godine i kasnije Slobodan Krčmarević saopštio je spisak igrača za utakmicu sa Letonijom - prvu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2009. godine u Švedskoj. "Siguran sam da ova ekipa ima mnogo toga da pokaže i verujem da ćemo na uspešan način početi novi kvalifikacioni ciklus", rekao je Krčmarević na konferenciji za novinare.

Krčmarević u ekipu nije pozvao fudbalere koji imaju pravo nastupa za omladinsku reprezentaciju Srbije, koja je otputovala u Švajcarsku na završni kvalifikacioni turnir za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Srbija će u Švajcarskoj igrati u grupi sa domaćom reprezentacijom, Danskom i Rumunijom, a samo će se prvoplasirana ekipa plasirati na Evropsko prvenstvo.

Krčmarević je zato odlučio da omladinskoj reprezentaciji privremeno ustupi Miralema Sulejmanija, Nikolu Gulana, Dušana Tadića i Miloša Bosančića.

Krčmarević je takođe izrazio uverenje da će u subotu u Novom Sadu svi igrači, uključujući i one koji će u junu igrati na Evropskom prvenstvu za igrače rođene 1984. godine i kasnije, dati svoj maksimum na meču sa Letonijom.

"Igrači koji su već nastupali za starije selekcije sada treba da se dokažu kao pravi predvodnici svoje generacije, što će im biti veliki motiv", naglasio je Krčmarević.

Protivnici Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2009. godine biće i selekcije Mađarske, Belorusije i San Marina.

Tim Srbije za duel s Letonijom:

Golmani: Bojan Šaranov (Mačva), Željko Brkić (Vojvodina).

Odbrambeni fudbaleri: Goran Adamović (Zemun), Nenad Tomović (Rad), Slobodan Rajković (OFK Beograd), Predrag Jović (Radnički Obrenovac), Nebojša Skopljak (Radnički Pirot), Nikola Petković, Gojko Kačar (Vojvodina).

Fudbaleri sredine terena: Zoran Tošić (Banat), Ivan Paunović (Voždovac), Predrag Pavlović (Napredak), Stefan Babović (OFK Beograd), Milan Smiljanić, Nebojša Marinković (Partizan), Vladimir Bogdanović (Smederevo).

Napadači: Borko Veselinović (Partizan), Filip Đorđević (Rad), Andrija Kaluđerović (OFK Beograd), Nikola Đurić (Voždovac).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: