Nova vest
Tenis

Petak, 18.09.2009.

17:48

Tipsarević: 'Igrao sam hrabro'

Teniser Srbije Janko Tipsarević izjavio je da je meč u kojem je dobio najboljeg uzbekistanskog igrača Denisa Istomina bio "baš kako je očekivao".

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Tipsarević je pobedio Istomina sa 3:1, u prvom meču Dejvis kupa za ostanak u Svetskoj grupi, čime je Srbije povela sa 1:0. "Bio sam dosta bolji. On je napravio dosta grešaka i sigurno mi je pomogao da ga pobedim, ali ja sam ga svojom igrom naterao da greši".

Srpski teniser, prema njegovim rečima, nije osećao pritisak jer je meč počeo dobro.

"Mislim da sam igrao hrabro, moj tenis, kako bi trebalo da igram protiv bilo koga", rekao je Tipsarević i objasnio da se dobro kretao jer je smršao pet kilograma dok se lečio od povrede.

On je dodao da se oseća veoma dobro, ali da mu nedostaju mečevi i turniri i da očekuje da će uskoro sve izgledati mnogo bolje.

"Očekujem da ću igrati dobro u nastavku sezone. Očekuju me turniri u Mecu, Moskvi, Beču, Bazelu, Parizu, posle čega ću otići na odmor", rekao je Tipsarević.

Teniser Srbije istakao je da je vežbao dubl sa Nenadom Zimonjićem za sutrašnji meč.

"Drago mi je što danas meč nije dugo trajao. Sutra smo favoriti. Sa Zimonjićem sam favorit protiv bilo koga da igramo", rekao je Tipsarević.

Prema njegovim rečima, atmosfera u "Beogradskoj Areni" je dobra, a očekuje da će u subotu, kada je neradni dan, doći još više ljudi.

Na kraju, Tipsarević je naglasio da mu je drago što je Novak Đoković došao da podrži ekipu i da to pokazuje koliko je veliki sportista.

"Ako ne možemo da pobedimo Uzbekistan bez Đokovića, ne treba ni da igramo. Novak će biti sa nama do kraja i mislim da je to fenomenalno", rekao je Tipsarević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu