Nova vest
Odbojka

Nedelja, 07.02.2016.

22:49

Odbojkašicama Pazove duel dva Jedinstva

Bez puno muke, posle nešto više od sat vremena efektivne igre, odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove, savladale su imenjakinje iz Užica.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Getty Images

Bila je to „igra mačke i miša”, jer su pulenke Jova Cakovića maksimalno angažovano ušle u ovu utakmicu, stavivši od prvog poena do znanja, ko je favorit u ovom meču.

Trenera gostujuće ekipe može da raduje činjenica da je Marija Jovanović odigrala meč na visokom nivou, u tandemu sa Jelenom Medarević.

Pred derbi sa Subotičankama i završni turnir Kupa u svom gradu, odbojkašice iz srca Srema, imaju čemu da se nadaju.

Sa druge strane, Užičanke nisu delovale sveže i orne za borbu, jer je iza njih nedelja žestokog rada, s obzirom da im najvažnije utakmice tek slede.

Za razliku od meča u Subotici, malo toga im je polazilo od ruke, naročito najiskusnijim igračicama, Vesni Tomašević-Petrić i Aleksandri Milosavljević.

Jedinstvo (Užice) – Jedinstvo (Stara Pazova) 0:3 (18:25, 19:25, 10:25)

Dvorana: „Veliki park” u Užicu. Gledalaca: 150. Sudije: Ivan Lazarević (Šabac) i Đorđe Zelenović (Kraljevo). Trajanje meča: 61 minut.
Jedinstvo Užice: Tomašević-Petrić 10, Glišović, Kutlešić 4, Džaković 8, Jovančićević 3, Milosavljević 3, Todorović (libero), Tošić 5, Krpović, Kraković, Dumanjić, M. Tomašević. Trener: Svetlana Ilić
Jedinstvo Stara Pazova: Jakić 7, Mrdak 10, Medarević 8, Jovanović 17, Trivunović 8, Sakradžija 5, Petrov (libero), Vojnić-Purčar, Vulin, Vujnović, Jurišić. Trener: Jovo Caković

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu