Nova vest
Košarka

Utorak, 13.06.2017.

10:52

KK Partizan u nokdaunu – da li će da preživi?

Pre tri godine krenuo je strmoglav pad košarkaške institucije kojem se ne nazire kraj.

Izvor: B92

Autor:B92

KK Partizan u nokdaunu – da li će da preživi?
Foto: StarSport

Trojka Nolana Smita se još uvek poput utvare vrti po glavama svih koji vole KK Partizan, jer ta trojka je bila neverovatno glasan i jasan signal da crno-belima preti opstanak, ali taj signal izgleda niko još uvek nije shvatio.

Niko ga nije ni primetio koliko god on često da se ponavlja, a pre nekoliko dana je poput eksplozije odjeknuo i u Železniku.

Tri godine kasnije Partizan se nalazi sve bliže dnu ka kojem je krenuo da pada. Dnu koje izgleda sve izvesnije kako se koja sezona završi.

Na kraju svake dovoljne su jedna ili dve utakmice da pokažu da je sve ono za šta se na terenu lavovski bore igrači, dovedeni više iz potrebe nego iz koristi, uz podršku fanatičnih navijača koji sećajujući se spektakularnih večeri iz Evrolige svoj klub i dalje vide kao najbolji, samo privid napretka i borbe za trofeje.

Nažalost, Partizan je daleko od toga. Ove sezone dogodio se verovatno najbolniji poraz još od pomenutog od Cedevite, eliminacija u polufinalu plej-ofa Srbije od FMP, tima koji prema mnogima predstavlja filijaju najvećeg rivala Crvene zvezde. Gore od toga nije moglo da se dogodi crno-belima. Ili možda bolje kao poslednje upozorenje pred potpuni kolaps.

Više u našoj temi KK Partizan u nokdaunu – da li će institucija da preživi?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu