Nova vest
Košarka 29

24.5.2024.

11:38

Davidovac: "Bili smo veći tim od Partizana"

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac izjavio je da se tim već okrenuo novim izazovima u KLS, posle osvajanja ABA lige.

Izvor: Meridian sport

Profimedia

Zvezda je u finalu regionalne lige pometlala Partizan u tri utakmice i vratila se na tron.  

"Slegli su se utisci, pogotovo što je veoma brzo došla situacija da se borimo za još jednu titulu, tako da su morali da se slegnu. Sada razmišljamo samo o FMP-u i idemo po još jednu titulu“, rekao je Davidovac za Meridijan sport.

"Iskreno, bili smo prilično bolji tim nego Partizan. Svakako da je teško pobediti na njihovom terenu, ali nekako smo išli spremni da završimo seriju u što kraćem roku. Dobro smo se spremili za svaku utakmicu i na kraju smo uspeli, što mi je posebno drago. U derbijima uvek odlučuju mali detalji, ali mislim da smo ovog puta bili veći tim nego Partizan. Iako oni imaju možda individualce, sigurno da timski nisu bili bolji od nas. Uveren sam da je upravo timski duh napravio ključnu razliku“, rekao je reprezentativac Srbije.

Zvezdu čeka polufinale KLS sa FMP-om od 20.30 u Pioniru.

"Kroz celu sezonu igramo u gustom ritmu – na svaka dva, tri dana – tako da treba da gledamo i na domaće prvenstvo. Ostvarili smo najveći cilj za ovu sezonu, ali stiže novi – koji je nam je isto važan. Cilj je još jedna titula i nadam se da ćemo je osvojiti“, zaključio je Davidovac.

Podeli:

Komentari 29

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 29

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

2 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

5 h

Novo Sport Video Menu