Nova vest
Fudbal 18

24.5.2024.

11:10

Za istoriju: Četiri dame sude Zvezda – Čukarički

Meč poslednjeg kola Sueprlige između Crvene zvezde i Čukaričkog (subota, 19) sudiće četiri dame predvođene Jelenom Cvetković.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia/Sportpi.be/Dirk Vuylsteke

Našoj najboljoj sutkinji pomagaće kraj aut-linija Ivana Jovanović i Aleksandra Kostić, a iz VAR sobe Milica Milovanović.

Ovo je prvi put u istoriji da jedan meč Superlige pravdu dele četiri dame.

Inače, nepunih mesec dana ranije istorija je ispisana i u Seriji A gde je utakmicu Inter – Torino vodila Marija Sole Ferieti Kaputi, uz pomoć Franšeske di Monti i Ticijane Traskijati.

Jelena Cvetković sudiće drugi put utakmicu elitnog ranga u karijeri, debitovala je prošle sezone na meču Radnički 1923 - Radnik, 6. novembra 2022.

Iza ove devojke je zaista fenomenalna sezona, a kruna će uslediti na Olimpijskim igrama u Parizu gde će suditi mečeve u ženskoj konkurenciji.

Jelena je krajem aprila bila i četvrti sudija u polufinalnom susretu Lige šampiona za dame između Pari sen Žermena i Liona.
 

Podeli:

Komentari 18

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 18

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

1 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

4 h

Novo Sport Video Menu