Nova vest
Košarka 22

23.5.2024.

22:40

"Mi smo svi drugari, stalno pričamo o Parizu – jedva čekamo da se okupimo"

Marko Gurudić sa Fenerbahčeom pokušaće da se domogne finala Evrolige, a prvi protivnik na tom putu biće im grčki Panatinaikos.

Izvor: Meridian sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Završni turnir Evrolige počinje u petak u Berlinu, a otvaraju ga Fener i PAO od 18 sati, dok će se u drugom polufinalu od 21 sastati Olimpijakos i Real Madrid.

"Naravno da moramo da odigramo najbolje što umemo. Sve ekipe su ovde s razlogom, najbolje četiri u Evropi, sjajni igrači. Panatinaikos je baš talentovana ekipa, detalji će odlučiti, želja, borba", rekao je Gudurić za Meridian sport.

Uprkos pripremana za F4, srpski košarkaš stigao je da isprati i dešvanja u ABA ligi, gde je Zvezda, njegov bivši klub, osvojila titulu.

"Niko nije očekivao 3-0, svi su očekivali 3-2, ali baš mi je drago zbog mojih drugara, ali istovremeno i žao zbog nekih prijatelja iz Partizana. Mi smo svi drugari, Srbi, igramo za reprezentaciju i volimo se, družimo se. Stalno se čujemo. Naravno, drago mi je da je Zvezda pobedila, to je moj klub", istakao je Gudurić.

Bek Fenerbahčea istakao je da jedva čeka početak priprema za košarkaške reprezentacije za Olimpijske igre u Parizu.

“Biće malo duža sezona za mene, ali stalno pričamo o Parizu, kako jedva čekamo da se okupimo", zaključio je  Gudurić.

Podeli:

Komentari 22

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 22

Podeli:

Tenis

Dvostruki olimpijski šampion igra u Parizu!

Britanska teniserka Ema Radukanu odbila je specijalnu pozivnicu za učešće na Olimpijskim igrama, a dvostruki osvajač zlatne olimpijske medalje Endi Mari je prihvatio pozivnicu i učestvovaće na Igrama u Parizu.

Beta

14:16

1 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu