Nova vest
Košarka 10

24.5.2024.

10:58

Petrušev: "Sa Realom tuča svih 40 minuta"

Košarkaš Olimpijakosa Filip Petrušev rekao je očekuje veliku boru protiv reala u polufinalu Evroligu.

Izvor: Sport Klub

Profimedia

Završni turnir Evrolige počinje ovog petka, prvo polufinale igrjau Fenerbahče - Panatinakos od 18 sati, a tim Jorgosa Barcoksa od 21 igra proti Reala.

Biće to repriza prošlogodišnjeg finala, u kom je "kraljevski klub" uzeo trofej.

"Pre svega onime što nas možda i karakteriše ove sezone – čvrtsom i jakom igrom. Tuča svih 40 minuta, sa puno kontata, jako dobra odbrana i u napadu da tražimo što bolje šuteve. Oni vole da igraju jako brzo, klasična španska ekipa, ali u Evroligi su mislim prvi po tome", rekao je Petrušev za Sportklub.

"Jednostavno, da ih uvedemo u naš ritam, nešto malo sporije u napadu i kasnije sa dobrom odbranom. Bez pritiska, oni su favoriti bez ikakve sumnje, ali mislim da to bude išlo i u našu korist", rekao je Petrušev.

Podeli:

Komentari 10

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 10

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

3 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

6 h

Novo Sport Video Menu