Nova vest
Košarka

Četvrtak, 10.07.2014.

16:52

Laboral: Zvezda tim sa istorijom

Sportski direktor Laboral Kuče Feliks Fernades kaže da je D grupa Evrolige ujednačena.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Tim iz Vitorije igra sa Crvenom zvezdom, Olimpijakosom, Valensijom, Galatasarajem i Neptunasom.

“Govorimo o 24 najbolja tima u Evropi, a naša grupa je izbalansirana, mada je Olimpijakos jedan od najvećih timova Evrope koji želi da se vrati na fajnal-for. Imamo i Galatasaraj, koji je važan tim u Turskoj, kao i dve nove ekipe Neptunas i Valensiju“.

“Takođe, tu je i Crvena zvezda, tim koji bogate istorije. Teško je odrediti koji su favoriti za prolaz u Top 16, moramo da budemo koncentrisani od prvog kola i da svaki meč odigramo na visokom nivou“, izjavio je Fernandes.

Ni sportski direktor Valensije Čeču Mulero nije bio oduševljen žrebom.

“Teška grupa – nema ekipa koje su igrale fajnal-for prošle godine, ali Olimpijakos i Galatasaraj bili su vrlo blizu. Znamo da je Laboral Kuča dobar španski tim, a Zvezdu smo videli prošle godine, kada je igrala polufinale Evrokupa. Spremni smo za Evroligu“.

Generalni menadžer Olimpijakosa Hristos Stavropulos izjavio je da je srećan što je njegov tim izvučen u istoj grupi sa Crvenom zvezdom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu