Nova vest
Košarka 1

24.5.2024.

12:53

Morača zvrji prazna – finale plej-ofa koje nikog ne zanima

Košarkaši Budućnosti na pobedu su od nove titule u prvenstvu Crne Gore posle dva trijumfa nad Studentskim Centrom pred gotovo praznom Moračom u oba duela.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Ekipa Andreja Žakelja slavila je u prvom duelu u kojem je bila nominalni domaćin rezultatom 91:75, a potom i u drugom 90:82, pa je tako stigla na trijumf od pehara šampiona Crne Gore.

U oba meča dominirali su Jogi Ferel i Mekinli Rajt, daleko najbolji u pobedničkoj ekipi.

Rajt je u drugoj utakmici prednjačio sa 28 poena, od kojih je 12 ubacio u trećoj deonici kada je Žakeljov tim istopio prednost SC-a i potom trasirao put ka pobedi.

Ferel je utakmicu završio sa 19 poena, a 22 je dao u prvom meču.

Oba duela protekla su u gotovo sablasnom ambijentu pošto gledalaca jedva da je bilo u hali. Očito da ni crnogoske ljubitelje košarke ne zanima ono što imaju da ponude dva najbolja tima u državi.

Treći meč, moguće i poslednji, igra se u subotu.




 

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

5 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

7 h

Novo Sport Video Menu