Vujošević dobio tri meča suspenzije

Trener Partizana mt:s Duško Vujošević kažnjen je sa tri utakmice suspenzije zbog incidenata u meču prvog kola ABA lige sa Zadrom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.10.2012.

13:44

Default images

Vujošević je dobio isključujuću tehničku grešku u trećoj četvrtini, posle čega se dugo svađao sa sudijama.

Partizan će bez Vujoševića biti u mečevima sa Krkom, Cibonom i Širokim. Na njima će ekipu voditi Vujoševićev pomoćnik Velimir Gašić. Uz to Partizan će platiti ukupno 6600 evra po 6 osnova.

Partizan je u trenutku Vujoševićevog isključenja gubio 52:43, usledio je prekid tokom kojeg su Zadrani otišli u svlačionicu, jer su na teren počeli da doleću razni predmeti. U nastavku meča Partizan je uspeo da preokrene i dobije meč 81:74.

Beogradski klub je novčano kažnjen zbog bacanja predmeta i prekida utakmice, a na njega se prenose i Vujoševićeve kazne za dve tehničke greške, nenapuštanje dvoprane posle isključenja i zbog “ponašanja koje je neprimereno sportskom duhu i pretnji prema službenim osobama u toku utakmice“.

Kazne su dobile i sve sudije (Vojinović dve, kao prvi sudija, preostala dvojica po jednu), dok je delegat Bubalo dobio tri meča suspenzije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: