Ponedeljak, 01.10.2012.

13:44

Vujošević dobio tri meča suspenzije

Trener Partizana mt:s Duško Vujošević kažnjen je sa tri utakmice suspenzije zbog incidenata u meču prvog kola ABA lige sa Zadrom.

Izvor: B92

Vujoševiæ dobio tri meèa suspenzije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

122 Komentari

Sortiraj po:

Pa vama nije ravan ni Beni Hil...

pre 11 godina

sireru OD CEGA JE BRANIO KLUB???
haha..pa ovo je odraz jednog grobara ...doci do trofeja i pobeda po svaku cenu...a obraz, ma ko ga j...
(sa vama uvek komedija, 1. oktobar 2012 15:25) Dal' je moguce da jedan cigan(delija) ima oci da ovako nesto napise? Posle svega sto se desava sa njihovim SD-om... Prodali bi dusu Djavolu, samo za malo radosti...

Učitelj

pre 11 godina

Mislim da je ovo pokusaj ABA lige da konacno skine Partizan sa trona,verujem da ce biti toga jos,uvidela druzina da je sem Partizana i mozda Cedevite sve ostalo sitna boranija!

Tihomir Bubalo

pre 11 godina

Po meni ovo je glupa kazna, dobio je dve tehnicke i iskljucenje po zasluzi i to je to.
(zzbz, 1. oktobar 2012 17:25)

Znači sve ono sudiji u facu, nakon isključenja, po tebi nema nikakve veze ?!

reporter

pre 11 godina

Bubalo = Vujosevic, ej bre, tri utakmice, pa gde ce im dusa. Ajde, profesor je imao nameru da opet za zavrce usi sudijama, da ga zelja mine, ko nekad. Tri su ok. Bubalo je nevin. Znam coveka jos dok je bio junior u Bihacu, dusa od coveka . Taj ni mrava ne bi zgazio. Osveta losih djaka (čitaj Danko Radic) koji se sveti Beogradu jer je u mladosti forsirao Radonjica, Kurilica, Istoka, Grbca, Jovancica ... Radic je bio druga liga

toptop11

pre 11 godina

Zar neko stvarno misli da će biti prbak a da to nije Partizan... KKCZBGDIVAITDISL sigurno nece ( ni sami sebi ime nisu u stanju da izgovore a mnogi i neznaju da se tako zovu ).. Dule je zasluzio kaznu ali zar nije jasno da to nista ne menja...Kraljevi su kraljevi , sa i bez njega...
Deca će im već u narednoj utakmici pokazati zašto sam u pravu

Djuka11111

pre 11 godina

Uklonjena jos jedna prepreka da hrvati postanu sampioni ABA lige... Nekada smo imali pet predstavnika u ligi sada imamo tri a hrvati cetri. Mislite o tome...
(djole, 1. oktobar 2012 16:49)

Kad je Zvezda pretprošle sezone bila u igri za ispadanje iz ove lige, grobari su likovali, radovali se, pokazivali da im to više znači od same titule.
Da li su onda krivi drugi , ili mi sami?
Djole - misli o tome.
(Vule, 1. oktobar 2012 18:08)
Da, Grobari su krivi zato sto ste ispali

dulepan

pre 11 godina

Dule Vujosevic sananananana...
Sledece kolo svi u pionir i dati Duletu podrsku...A vi cigani(puni kompleksa) koji se smejete Duletu,bolje se okrenite vasem klubu koji koji gubi od Splita...Dolazite ovde da se smejete,a klub vam je u raspadu...

Vule

pre 11 godina

Uklonjena jos jedna prepreka da hrvati postanu sampioni ABA lige... Nekada smo imali pet predstavnika u ligi sada imamo tri a hrvati cetri. Mislite o tome...
(djole, 1. oktobar 2012 16:49)

Kad je Zvezda pretprošle sezone bila u igri za ispadanje iz ove lige, grobari su likovali, radovali se, pokazivali da im to više znači od same titule.
Da li su onda krivi drugi , ili mi sami?
Djole - misli o tome.

parizan

pre 11 godina

Vlada Jovanovic je dve godine dobijao sve utakmice bez ovakvih tenzija pa su navijaci bili nezadovoljni.Sad mi nije jasno sto toloko kritikuju Dula kada on radi upravo ono sto im je nedostajalo predhodne dve godine!

Miloš

pre 11 godina

Najtuznije oko svega ovoga je sto svakim danom postaje sve ociglednije koliko se Srbi medjusobno mrze samo jer se razlikuju po necemu, bilo to zanimanje, navijacka pripadnost, nije ni bitno. Konkretno u ovom slucaju, dosli smo do situacije da navijamo za klubove iz zemalja koje vode ovu ligu i koji gledaju na sve nacine kako da nas zadrze u njoj ali po mogucstvu da budemo u sredini tabele. Nazalost, ako se ovako nastavi to nam i sleduje.

zzbz

pre 11 godina

Po meni ovo je glupa kazna, dobio je dve tehnicke i iskljucenje po zasluzi i to je to. No bilo kako bilo ovo je onaj osecaj kada se udruze hrvati iz hrvatske i 100 miliona iz srbija, a ti se smeskas jer znas da ces ih poderati opet.

yunior

pre 11 godina

Gospodin Vujosevic je jedan veoma miran , stalozen , tih , odmeren , kulturan i lepo vaspitan gospodin koga je prava milina slusati istovremeno uzivajuci u njegovoj blagoj i toploj emotivnosti .

TIGER

pre 11 godina

Sta se vi Covicevci bunite? Pa atmosfera je bila vise nego prijateljska uodnosu na onu iz Zeleznika iz finala play-off-a...
Vama izgleda zao sto je hrvatski klub izgubio? Pa nemojte da se nervirate, pobedili su Hrvati vec sutradan, jedan mali klub iz predgradja Beograda, trebalo bi da slavite tu vasu pobedu... :))
Ah da, umalo da zaboravim...Gledajte veceras Insajdera, ako se bar 3-4 puta ne spomene veceras ime vaseg gazde, ozbiljno cu posumnjati u strucnost Brankice koju jako cenim!!!

majstor

pre 11 godina

Kazna je preoštra. Tri utakmice je previše,a ni novčana kazna baš nije mala. Grobar sam i jasno je da je Dule vratio klince u život svojim ispadom ali je opet preoštro jer su sudije "grešile" isuviše da bi on trpeo to na uštrb dece koja prolivaju znoj svaki dan. Jedna utakmica zabrane pa i ajde, ali tri ?

ackoniškikartel

pre 11 godina

@Mike ! Vi sa vašom "braćom" prvo nikada ne bi smeli da dođete na Partizanovu košarkašku utakmicu kao što su to uradili Grobari i Paokare ! Drugo,ko je vama kriv što ste naseli na provociranje pa krenuli da se tučete ! Smešan si !

Gost

pre 11 godina

Vi koji pricate da je pritisak na sudije nesto sto radi samo Dule ili ste duduci za sport uopste ili imate komplekse od Dula treceg nema. Svi veliki treneri to rade: fudbal: Murinjo, Venger, Ferguson... kosarka: Obradovic, Pesic, Mesina... Zato Jovanovic, Lazic... nikada nece postati veliki treneri. PS I jako je licemerno kritikovati Dula zbog psovki kada mnogi od vas mozda privatno i vise psujete od njega. Zasto ne kritikujete filmove (kulturu) zbog istog?

VLADIMIR

pre 11 godina

Ovo je vrlo blaga kazna za ovog kosarkaskog prestupnika. Njegovo ponasanje je skandalozno na skoro svakoj utakmici, po nevaspitanju i vurgalnostima NA NIVOU PIJANOG KOCIJASA (nek mi ne zamere svi kocojasi).

fenomen

pre 11 godina

Dule je jednom davno bio na Devicanskim ostrvima. I otad se zovu samo "ostrva".
Salim se....
Ja sam okoreli grobar ali sam misljenja da Dule preteruje sa tim psovkama. Pritisak na sudije (ali samo ukoliko donose neke sramne odluke) moraju vrsiti navijaci ali je to ustvari problem. Sudije su se toliko obezobrazile da ne daju ni pet para na negodovanje publike i iz tog razloga ovakve i slicne scene gledacemo i ubuduce. Bilo bi mozda dobro da kazne budu za svakog iste. Bas me interesuje na koji ce nacin biti kaznjen trener nekog drugog kluba ukoliko bude iskljucen na nekoj od narednih utakmica.
Poz...

Mike

pre 11 godina

Kaznili Duleta sa 3 meca suspenzije. To razumem i zasluzio je, ali odmah se javlja gomila preplasenih fmpovaca, i kuka kako ga dozivotno treba najuriti.... To bi svi oni zeleli, jer znaju sta ih ceka :D

A kada se u njihovom golubarniku igralo dok su pljuvali vladu, tresli koseve i dok je pesic to apsolutno isto radio sudijama (samo sto on ne deluje zastrasujuce ko dule, vec smesno, pa se i ne primeti), onda je bilo nikom nista...

Licemenri bez kluba. Ziveo Dule i Partizan (onaj pravi).
(Alex C, 1. oktobar 2012 15:13)

Pominjes drmanje koseva, a ja tebe pitam da li su ikada navijaci Zvezde prekinuli MEDJUNARODNU utakmicu partizana kao sto su grobari uradili kada je Zvezda igrala Uleb kup ?
Pogledaj pa pricaj o licemerju
http://www.youtube.com/watch?v=yQc5zlow6yQ
Sto se tice kazne Vujosevicu ona je zasluzena i taman je koliko treba da malo ohladi glavu i razmisli o svemu. O tome kako je doprineo da nam kosarka bude puna mrznje, a ne kao do skoro najbolji reprezent u svetu. U svemu tome ni na jednoj strani nema kako Danilovic ironicno rece "apstola postenja" . A najmanje je to Dusko Vujosevic (Kant iz plemena Kuca)

Saca

pre 11 godina

Sve mi je jasno, znam zašto je to učinio, ali zamislite da na svakoj utakmici na kojoj jedna ekipa gubi trener počne da juri sudije po terenu "radi promene ritma" i eventualne pobede. Nemojte zaboraviti da je Partizan imao šut za 3 poena 17:0, znači sudije su krive što nisu sudile neki faul, koji možda nisu ni videle i koji nije uticao na igru. Mislim da su kazne blage, takve ispade treba seći u korenu drastičnim kaznama po klub i po trenera, jer svaka pobeda u ovakvim takmičenjima vredi više od 6.600 evra. Ako ćemo pošteno.

djole

pre 11 godina

Uklonjena jos jedna prepreka da hrvati postanu sampioni ABA lige... Nekada smo imali pet predstavnika u ligi sada imamo tri a hrvati cetri. Mislite o tome...

urbinho

pre 11 godina

Jadranska liga je bila proteklih godina talac jakog Partizana i Vujoševič je mogao da radi šta je hteo. Od ove godina tri najbolje plasirana kluba se plasiraju u euroligu. Pa da vidimo, da li če Partizan raznim iznudama, kao izači čemo iz lige, moči da utječe na vodstvo lige. Moč Partizana je najbolje osjetila Olimpija na final foru u Ljubljani 2011, kad su bili grobari smješteni uz igralište a obični gledatelji, koji su platili skupe ulaznice za te pozicije, istjerani pod krov dvorane. A kazna za Vujoševića je premala.

Rodrigez

pre 11 godina

Ako se ovako drakonski kaznjava trener ekipe koja je najveci promoter takmicenja u kome ucestvuje,onda je vreme da se istupa iz lige.Pa neka se takmice Dive i ostali velikani koji nisu imali sansu poslednjih decenija da se dokazu

Kontraš

pre 11 godina

Al' bar se ispsovao, što kaže naš narod - za sve pare! Svi genijalci su manje ili više osobenjaci, pa tako i naš Dule. Njegova tehnička je možda bila prekretnica za ovu sezonu. "Ko reskira - pobeđuje" (Del Boj)

serbian basket iber ales

pre 11 godina

bio na utkamici, slazem se da je ponasanje duleta zasluzio neku kaznu ali ovo je vrlo providno. dok se srbi medju sobom svadaju ko je platio porez, ko je drmao kos, ko je bacao mokracu i ko ce vise uloziti u tim nismo ni primetili da imamo klub manje u toj jadranskoj ligi (da preskocim sada ciji rezultati su do toga doveli jer se i to zna), da su pravila takva da samo prva dva imaju direktan put za evroligu a da konce lige u svojim rukama cvrsto drzi slovenacko hrvatska mafija. Dakle, dok se mi satiremo preko medjusobnih saopstenja oni ce se postarati da niko od srpskih klubova ne bude u ta prva dva mesta, naravno preko svojih sudija. Onako bezobrazno sudjenje da se centrima partizana na kojima se bazira igra vec u prvoj polovini meca nabijaju nekakvi faulovi u napadu koje iskren da budem nisam video je vrhunski bezobrazluk, pa jos u sred pionira. Misli li covic da ce on u sudaru sa zadrom proci bolje kod sudija. Umesto da covic radi na tome da stvori jacu zvezdu beograd od jakog partizana pa da ta dva kluba drze lekciju svima na jadranu on gleda samo kako da unisti partizan, a ni mi nebi imali nista protiv da se postuje zakon i da zvezda ode u bankrot. Kazna duletu bi bila i deset utakmica kada bi se sa cibonom sastajali u desetom kolu.Mislimo svi o tome.

staramlada garda

pre 11 godina

Jadan li je ovaj naš sport gde se deca na ovakve vesti oduševljavaju. Totalno sve zatrovao, a rekao bih da je ovaj gospodin zajedno sa mnogima mnogo doprineo da se mežnja u sportu poveća.

Keeper

pre 11 godina

Konacno!
Da neko kazni izgrednike koji to i zasluzuju.
Naravno, dobro je sto je napravljen i presedan i kaznjene i sudije koje su uopste dozvolile da dodje do nemilih dogadjaja.

Mirko

pre 11 godina

A pokušao je ono što već dugo vremena radi i rezultatski mu se isplatilo, ali šta će dalje biti ne zna se, ako nastavi može mu se obiti o glavu. Lično, cenio sam Duleta, ali poslednji događaji ga prikazuju u više nego lošem svetlu, on sebe prikazuje kao neandertalca, siledžiju, kočijaša i nedostojnog kluba Partizan pa i onoga što je do sad ostvario. Sad mi je jasno da je mnogo negativan lik.
Razumem da je hteo da isprovocira reakciju tima i publike ali ovo nije samo to već i njegova lična kultura i unutrašnje zlo-on je u tome uživao.
Nagađam da će mu se ubuduće kazna duplirati - i treba tako.
Sećam se da je Pešić za ništa plaćao kazne i dobijao tehničke, a ovo što je Dule prikazao je za svaku osudu, za koga god da navijate! Šta je sledeće - pesničenje,oružje i ubistva? Dotle će doći ako se nastavi ovim putem. Granice mora da postoje.

sa vama uvek komedija

pre 11 godina

sireru OD CEGA JE BRANIO KLUB???
haha..pa ovo je odraz jednog grobara ...doci do trofeja i pobeda po svaku cenu...a obraz, ma ko ga j...

DON DORINGO

pre 11 godina

TE ISTE SUDIJE SU DIREKTNO SVOJIM ODLUKAMA U KRAGUJEVCU DONELE POBEDU OLIMPIJI, JER KOD NERESENOG REZULTATA NA OCIGLED SUDIJE IGRAC OLIPIJE IZLAZI U AUT I VRACA LOPTU NA KRILO GDE DRUGI IGRAC POGADJA TROJKU I ZBOG PROTESTA DOMACINA DOSUDJUJE TEHNICKU KLUPI RADNICKOG.IZ TOG NAPADA JE RADNICKI PRIMIO 7 POENA NA 2 MINUTA DO KRAJA I UTAKMICAQ JE BILA RESENA A VI RAZMISLITE DA LI JE TO NAMERNO ILI SLUCJNO SU DJENJE PROTIV SRBSKIH KLUBOVA.DULE TO NIJE DOZVOLIO JER GAGICU JE SUDJENO 4 FAULA OD KOJIH 2 NISU BILA NI U MISLIMA.

Nyacbash

pre 11 godina

Ljudi, sta je sport bez tenzija, navijaca, preokreta, pobjeda i poraza. Dule je napravio takticki potez, dvije tehnicke i podigao ekipu. Znao je da Gasic zna da vodi utakmicu, tako da nije bilo frke. A ovim crvenim je samo zao sto nemaju jednog Duleta.

kimi

pre 11 godina

moralo je bar 5, plus neki kes za kaznu...da se nauci da se ne unosi sudijama u lice...to samo ko nas moze i nigde vise da trener glumi silu i strah

derbi+41

pre 11 godina

Razumem zbog cega ga toliko mrzite, a to nisu ove tehnicke greske, niti psovanje. Mi Grobari, znamo zasto:) Najvise volim kada pocnete da se satirete u objasnjavanju kako je los trener :)
Pljuc pod prozor:)

rudiment

pre 11 godina

Ne razumem zasto... Pa covek je samo drmao konstrukciju kosa dok su zadrani izvodili slobodna bacanja...
(Bob Rock, 1. oktobar 2012 13:52)

Tako je kralju!! A pojedini ljubitelji KK Sledeca sezona pricaju o sportskom duhu i vaspitanju... Aj da su, pored toga sto drmaju kos, nesto i uradili za srpsku kosarku u poslednjih 15 god, pa da im se i progleda kroz prste...

Alex C

pre 11 godina

Kaznili Duleta sa 3 meca suspenzije. To razumem i zasluzio je, ali odmah se javlja gomila preplasenih fmpovaca, i kuka kako ga dozivotno treba najuriti.... To bi svi oni zeleli, jer znaju sta ih ceka :D

A kada se u njihovom golubarniku igralo dok su pljuvali vladu, tresli koseve i dok je pesic to apsolutno isto radio sudijama (samo sto on ne deluje zastrasujuce ko dule, vec smesno, pa se i ne primeti), onda je bilo nikom nista...

Licemenri bez kluba. Ziveo Dule i Partizan (onaj pravi).

azazil

pre 11 godina

Ovo je preblaga kazna. Trebao je dobiti pet meca suspenzije, novcana kazna od 10.000 Evra i tri meca bez publike. Posledice njegovog ponasanja su se vidle posle na tribinama. Ko podrzava sve to, ne voli ni Partizan, ni kosarku u celini. Ako hocemo realno. I obavezno da nosi kravatu:) Samo da dodam, da li su moje Delije bolji? Ne nisu... I njima i svim huliganima treba stati na put ako hocemo nesto ozbiljnije. Samo sto "navijaci" nisu jedini problem nego kao u ovom slucaju trener najjaceg kosarkaskog kluba u Srbiji a i sire. Ipak je to velika sramota...

Mile

pre 11 godina

Pa stvarno dokle vise sa tim psovanjem i prepiranjem. Sta se time pozitivno postize? Sudija moze i da ne bude u pravu, slucajno ili namerno ali on je sudija i njegova je poslednja. Nema nista sladje od pobede uprkos losem sudjenju. Ali nisam izgubio poverenje u Duleta, prvenstvo je pred nama, ima mesta za popravni.

milanche

pre 11 godina

njega u ring treba poslati ...kako ga nije sramota, on samo tako moze da radi sa sudijama u ABA ligi, a sto to ne radi u Evropi?! zato i uzima titule jer pravi pravi pritisak !!! to nije smeo u CSKA, ili nije znao jezik :)

GrobaR

pre 11 godina

Nemam sta da kazem o kazni, meni su neverovatni ovi likovi sto dodju i grickaju semenke a sudije nas kradu u sred Pionira. Dajte sledeci put, umesto Dule da ulazi na teren dajte da izvrsimo pritisak na sudije, koje inace ne zasluzuju da sude ni beton ligu, eto takav im je rejting!

ica

pre 11 godina

malo je i premalo jer se ovo vec deceniju ponavlja...treba mu dati 6 meseci suspenzije a potom za sledeci incident zabraniti da se bavi tim poslom ...bruka i sebe i Partizan i kosarku u Srbiji u celini

motorhead

pre 11 godina

Ajd sto su FMP navijaci preko noci postali huligani, to razumem..
Ali da nam sada drze lekcije iz morala??? Neprocenjivo.

Dule zasluzio kaznu i tu nema price..

cartmanx

pre 11 godina

Tri meca!Koliko su treneri bili iskljucivani pa niko nije kasnije bio pod suspenzijom, a sigurno su bili "blagi" prema sluzbenim licima, posle iksljucenja! I drugo,sta je trebalo da napusti halu pionir posle iskljucenja to sto je bio pored izlaza, ne znaci da je davao savete igracima cak otuda....!!!

dosta je i bilo

pre 11 godina

Neće se, očigledno, dozvoliti ovakvo ponašanje. Ako ponovi ispad Vujoševiću će biti duplirana kazna. Verujem da će sve sudije dobiti instrukcije da se svaka psovka upućena od strane trenera sudi kao tehnička.

Završili smo sa pritiskom na sudiju kao metodom rada na utakmicama u ABA. Svaka sledeća kazna biće još drastičnija.

magic

pre 11 godina

Sve po starom,incidenti,tehnicke,suspenzije,kazne i na kraju sto je najbitnije PARTIZAN osvaja titulu.Uzmi Dule srpsku titulu,aba titulu,evro titulu,svetsku titulu,svemirsku titulu.......

pedjaprecka

pre 11 godina

Kakvo decenijsko ugnjetavanje se vidi po komentarima. Nadaju se kao nikad pre xa ce komsiji krava da crkne, najveci srbi. Fudbalski navijaci crvene zvezde. Ugnjetavace vas Dule jos! BuahHHAaaa

azazil

pre 11 godina

Ovo je preblaga kazna. Trebao je dobiti pet meca suspenzije, novcana kazna od 10.000 Evra i tri meca bez publike. Ako hocemo realno. I obavezno da nosi kravatu!

prof

pre 11 godina

Gebels na hlađenje, možeš zajedno sa drugarom Bubalom da pročitaš neku knjigu o lepom ponašanju. Vi izgleda samo čitate fabulu zbog fraza i doskočica...

realno

pre 11 godina

Samo 3 meca?Suvise blage kazne, koje tek sada daju pravu doticnom da pokaze sta sve ima u svom, prebogatom, repertoaru...
Naravno, sudije su kaznjene.Kako da ne budu kaznjene kada nisu smele doticnog da iskljuce, da bi odmah nakon toga za minut i 28sec svirali cak 6 licnih Zadranima.
Novcane kazne u iznosu od 6600 evra?Koliko je samo smesna kazna, govori da u Endesa ligi trener sam placa tehnicku ponaosob 5000 evra, ovde po 6 osnova,kumulativno Vujosevic i Partizan 6600evra...

obnerob

pre 11 godina

Ne opravdavam postupke Duleta, ali mislim da on to između ostalog radi i iz taktičkih razloga. Ekipa je gubila 10 razlike i tehnička greška treneru uvek skida pritisak sa igrača, jer se prebacuje fokus na trenera. Epilog je preokret Partizana i pobeda(doduše ovde je i prekid tekme uticao na ritam utakmice). Naravno, usledila je i kazna, što se ranije čini mi se nije događalo. Ostaje Vujoševiću da iskalkuliše da li se i ubuduće ovakve stvari isplate...

k.kontra

pre 11 godina

Znamo da je svima trn u oku samo za dzaba, kazna se ne odnosi na rad sa ovom decom i trninzima a kada "genijue" spremi utakmicu, mogu i ja da je vodim. Niti ce ga smiriti niti ce mu zacepiti usta, pa nije vam ovo V.Jovanovic da vam dozvoli da ga pljujete,gadjate, maltretirate ekipu.
Super stvar sto za svaki upaljac, metalni novcic koji doleti na nasu klupu, ladno mozemo da napustimo teren a vrlo dobro znamo ko je na udaru sve ove godine.

Shearer

pre 11 godina

To je pravi lider, čovek koji brani klub na svim poljima, pa makar morao da se spusti na nivo prostaka, što ova lakrdija od rukovodstva jadrana jeste. Ne možete ga svrstavati u trenere pošto verovatno nije obučen da vodi trening već da formira strategiju i filozofiju igre. Još samo da se ovoj ekipi priključi Novica Veličković i biće to pravi šampionski roster.

G

pre 11 godina

Kolika je uslovna,
u slucaju da okrivljeni ponovi isti prekrsaj...

Imajuci u vidu da je to, u najmanju ruku, teoretski moguce, trebalo bi da svi budu upoznati sa tim.

BoRkIc

pre 11 godina

Hhehehehe, koliko straha videim u ovim komentarima. Ako, ako, sada ce da bude jos zanimljivije, kada Dule sedne na stolicu uz teren. Ima gace same da spadaju sudijama...

mirko

pre 11 godina

Navijam za Partizan, ali ne volim siledžijstvo, ma ko da ga provodi. Partizan neće mnogo izgubiti , jer pomočnik je odličan trener, jedino ne razumem ako je oskudica, i nigde nema novca, zašto to rade trener, a i navijači. Nadam se da će Vujošević razumeti da na takav način odmaže svom klubu.

Pazi Gebels, strasno... Kompleks ko Himalaji...

pre 11 godina

Gebels na hlađenje, možeš zajedno sa drugarom Bubalom da pročitaš neku knjigu o lepom ponašanju. Vi izgleda samo čitate fabulu zbog fraza i doskočica...
(prof, 1. oktobar 2012 14:04) I to mu kaze covek koji u dve recenice napise dvadesetak fraza i doskocica... Kome li si ti profesor? Ovcama?

marko

pre 11 godina

Kazna je na mestu ali ja imam jedno pitanje da li ce se svi klubovi ovako kaznjavati, jer u Zadru stalno lete predmeti na teren ali to niko nece da vidi.

Милош Брчко

pre 11 godina

По џепу, јашта... Него како другачије. Баш да видим коме ће сада кукати што КК Партизан нема пара, пошто је он сам из касе путио да исцури 6 600 евра.
Само џаба срамоти велики клуб као што је Партизан, и сам себе.

bane

pre 11 godina

mnogo je!jeste napravio neprimeren gest,ali on uvek sve radi smisljeno!na taj nacin je podigao ekipu,sve u svemu odlican trener!znam da bi navijaci dive voleli da je dobio 150 meceva zabrane,ali ni tada nebi pobedili instituciju!jednostavno,zna se ko vozi traktor,a ko otvara kapiju!

pedja

pre 11 godina

Trebalo ga je dozivotno odstraniti iz sporta, a klub kazniti sa tri utakmice bez publike. Njegov primitivizam je najgora moguca reklama za sport uopste. Posledice su se odmah mogle videti u ponasanju dela publike i to, na zalost, one najmladje.
Ovakvi su krivci za batinjanje Tatona i baklju u ustima policajca. Ne samo da bruka klub, organizaciju, vec i zemlju iz koje potice. Huligani su u nasim klubovima, a ne na tribinama.
Jednom za svagda treba im stati na put. Zbog kluba i sporta, zbog svega lepog sto nam sport donosi, zbog nase dece, ako ne zbog jadne li nam drzave i nacije.

Gde je predsednik KSS da se oglasi? Gde je ministarka za sport i omladinu? Politicari, za zemlju i narod se bori i ovakvim povodom, a ne samo na nebrojanim prijemima i putovanjima.

Koki

pre 11 godina

Sramna odluka! Ali nema veze, tim ce voditi covek koji zna kako se osvaja Evroliga, tako da ce biti 3/3. Duule Vujošević ša-la-la-la-la

KoToTamoPera

pre 11 godina

Grobar sam i uopste ne treba da pricam o tome koliko gotivim ovog coveka i ono sta je uradio sa Partizanom prethodnu deceniju ali trebalo je da ga kazne sa 10 meceva i 20000 evra.
Ma koliko je nekad simpaticno to prozivanje sudija kojim zasluzi tehnicku ( jer ne leci samo on svoju frustraciju vec trgne ekipu i publiku iz letargije ) ono je stvarno sramota bilo u subotu.

Monsieur Alphonse

pre 11 godina

Jake li mustre... sedenje u loži, "bubica" u uvo pomoćnom treneru i sve isto kao da je na terenu. Mogu samo da mu pljunu pod prozor (a i to pod uslovom da obrišu posle).

ackoniškikartel

pre 11 godina

Dule je legenda ! Čovek radi sve da njegov tim dobije i tu nema ništa čudno ! Naravno da sudije treba da se okrenu Partizanu,neće valjda Zvezdi i Širokom.

Kolega

pre 11 godina

Sada će imati vremena da stvarno pročita neku knjigu (ali ne na preskok) i da prestane da bude kočijaš nego pedagog. OK je i velika želja za pobedom ali ono je ore svega prostakluk.

dosta je i bilo

pre 11 godina

Neće se, očigledno, dozvoliti ovakvo ponašanje. Ako ponovi ispad Vujoševiću će biti duplirana kazna. Verujem da će sve sudije dobiti instrukcije da se svaka psovka upućena od strane trenera sudi kao tehnička.

Završili smo sa pritiskom na sudiju kao metodom rada na utakmicama u ABA. Svaka sledeća kazna biće još drastičnija.

Kolega

pre 11 godina

Sada će imati vremena da stvarno pročita neku knjigu (ali ne na preskok) i da prestane da bude kočijaš nego pedagog. OK je i velika želja za pobedom ali ono je ore svega prostakluk.

Alex C

pre 11 godina

Kaznili Duleta sa 3 meca suspenzije. To razumem i zasluzio je, ali odmah se javlja gomila preplasenih fmpovaca, i kuka kako ga dozivotno treba najuriti.... To bi svi oni zeleli, jer znaju sta ih ceka :D

A kada se u njihovom golubarniku igralo dok su pljuvali vladu, tresli koseve i dok je pesic to apsolutno isto radio sudijama (samo sto on ne deluje zastrasujuce ko dule, vec smesno, pa se i ne primeti), onda je bilo nikom nista...

Licemenri bez kluba. Ziveo Dule i Partizan (onaj pravi).

prof

pre 11 godina

Gebels na hlađenje, možeš zajedno sa drugarom Bubalom da pročitaš neku knjigu o lepom ponašanju. Vi izgleda samo čitate fabulu zbog fraza i doskočica...

realno

pre 11 godina

Samo 3 meca?Suvise blage kazne, koje tek sada daju pravu doticnom da pokaze sta sve ima u svom, prebogatom, repertoaru...
Naravno, sudije su kaznjene.Kako da ne budu kaznjene kada nisu smele doticnog da iskljuce, da bi odmah nakon toga za minut i 28sec svirali cak 6 licnih Zadranima.
Novcane kazne u iznosu od 6600 evra?Koliko je samo smesna kazna, govori da u Endesa ligi trener sam placa tehnicku ponaosob 5000 evra, ovde po 6 osnova,kumulativno Vujosevic i Partizan 6600evra...

rudiment

pre 11 godina

Ne razumem zasto... Pa covek je samo drmao konstrukciju kosa dok su zadrani izvodili slobodna bacanja...
(Bob Rock, 1. oktobar 2012 13:52)

Tako je kralju!! A pojedini ljubitelji KK Sledeca sezona pricaju o sportskom duhu i vaspitanju... Aj da su, pored toga sto drmaju kos, nesto i uradili za srpsku kosarku u poslednjih 15 god, pa da im se i progleda kroz prste...

cartmanx

pre 11 godina

Tri meca!Koliko su treneri bili iskljucivani pa niko nije kasnije bio pod suspenzijom, a sigurno su bili "blagi" prema sluzbenim licima, posle iksljucenja! I drugo,sta je trebalo da napusti halu pionir posle iskljucenja to sto je bio pored izlaza, ne znaci da je davao savete igracima cak otuda....!!!

VLADIMIR

pre 11 godina

Ovo je vrlo blaga kazna za ovog kosarkaskog prestupnika. Njegovo ponasanje je skandalozno na skoro svakoj utakmici, po nevaspitanju i vurgalnostima NA NIVOU PIJANOG KOCIJASA (nek mi ne zamere svi kocojasi).

derbi+41

pre 11 godina

Razumem zbog cega ga toliko mrzite, a to nisu ove tehnicke greske, niti psovanje. Mi Grobari, znamo zasto:) Najvise volim kada pocnete da se satirete u objasnjavanju kako je los trener :)
Pljuc pod prozor:)

GrobaR

pre 11 godina

Nemam sta da kazem o kazni, meni su neverovatni ovi likovi sto dodju i grickaju semenke a sudije nas kradu u sred Pionira. Dajte sledeci put, umesto Dule da ulazi na teren dajte da izvrsimo pritisak na sudije, koje inace ne zasluzuju da sude ni beton ligu, eto takav im je rejting!

Shearer

pre 11 godina

To je pravi lider, čovek koji brani klub na svim poljima, pa makar morao da se spusti na nivo prostaka, što ova lakrdija od rukovodstva jadrana jeste. Ne možete ga svrstavati u trenere pošto verovatno nije obučen da vodi trening već da formira strategiju i filozofiju igre. Još samo da se ovoj ekipi priključi Novica Veličković i biće to pravi šampionski roster.

Saca

pre 11 godina

Sve mi je jasno, znam zašto je to učinio, ali zamislite da na svakoj utakmici na kojoj jedna ekipa gubi trener počne da juri sudije po terenu "radi promene ritma" i eventualne pobede. Nemojte zaboraviti da je Partizan imao šut za 3 poena 17:0, znači sudije su krive što nisu sudile neki faul, koji možda nisu ni videle i koji nije uticao na igru. Mislim da su kazne blage, takve ispade treba seći u korenu drastičnim kaznama po klub i po trenera, jer svaka pobeda u ovakvim takmičenjima vredi više od 6.600 evra. Ako ćemo pošteno.

marko

pre 11 godina

Kazna je na mestu ali ja imam jedno pitanje da li ce se svi klubovi ovako kaznjavati, jer u Zadru stalno lete predmeti na teren ali to niko nece da vidi.

serbian basket iber ales

pre 11 godina

bio na utkamici, slazem se da je ponasanje duleta zasluzio neku kaznu ali ovo je vrlo providno. dok se srbi medju sobom svadaju ko je platio porez, ko je drmao kos, ko je bacao mokracu i ko ce vise uloziti u tim nismo ni primetili da imamo klub manje u toj jadranskoj ligi (da preskocim sada ciji rezultati su do toga doveli jer se i to zna), da su pravila takva da samo prva dva imaju direktan put za evroligu a da konce lige u svojim rukama cvrsto drzi slovenacko hrvatska mafija. Dakle, dok se mi satiremo preko medjusobnih saopstenja oni ce se postarati da niko od srpskih klubova ne bude u ta prva dva mesta, naravno preko svojih sudija. Onako bezobrazno sudjenje da se centrima partizana na kojima se bazira igra vec u prvoj polovini meca nabijaju nekakvi faulovi u napadu koje iskren da budem nisam video je vrhunski bezobrazluk, pa jos u sred pionira. Misli li covic da ce on u sudaru sa zadrom proci bolje kod sudija. Umesto da covic radi na tome da stvori jacu zvezdu beograd od jakog partizana pa da ta dva kluba drze lekciju svima na jadranu on gleda samo kako da unisti partizan, a ni mi nebi imali nista protiv da se postuje zakon i da zvezda ode u bankrot. Kazna duletu bi bila i deset utakmica kada bi se sa cibonom sastajali u desetom kolu.Mislimo svi o tome.

magic

pre 11 godina

Sve po starom,incidenti,tehnicke,suspenzije,kazne i na kraju sto je najbitnije PARTIZAN osvaja titulu.Uzmi Dule srpsku titulu,aba titulu,evro titulu,svetsku titulu,svemirsku titulu.......

DON DORINGO

pre 11 godina

TE ISTE SUDIJE SU DIREKTNO SVOJIM ODLUKAMA U KRAGUJEVCU DONELE POBEDU OLIMPIJI, JER KOD NERESENOG REZULTATA NA OCIGLED SUDIJE IGRAC OLIPIJE IZLAZI U AUT I VRACA LOPTU NA KRILO GDE DRUGI IGRAC POGADJA TROJKU I ZBOG PROTESTA DOMACINA DOSUDJUJE TEHNICKU KLUPI RADNICKOG.IZ TOG NAPADA JE RADNICKI PRIMIO 7 POENA NA 2 MINUTA DO KRAJA I UTAKMICAQ JE BILA RESENA A VI RAZMISLITE DA LI JE TO NAMERNO ILI SLUCJNO SU DJENJE PROTIV SRBSKIH KLUBOVA.DULE TO NIJE DOZVOLIO JER GAGICU JE SUDJENO 4 FAULA OD KOJIH 2 NISU BILA NI U MISLIMA.

pedjaprecka

pre 11 godina

Kakvo decenijsko ugnjetavanje se vidi po komentarima. Nadaju se kao nikad pre xa ce komsiji krava da crkne, najveci srbi. Fudbalski navijaci crvene zvezde. Ugnjetavace vas Dule jos! BuahHHAaaa

G

pre 11 godina

Kolika je uslovna,
u slucaju da okrivljeni ponovi isti prekrsaj...

Imajuci u vidu da je to, u najmanju ruku, teoretski moguce, trebalo bi da svi budu upoznati sa tim.

k.kontra

pre 11 godina

Znamo da je svima trn u oku samo za dzaba, kazna se ne odnosi na rad sa ovom decom i trninzima a kada "genijue" spremi utakmicu, mogu i ja da je vodim. Niti ce ga smiriti niti ce mu zacepiti usta, pa nije vam ovo V.Jovanovic da vam dozvoli da ga pljujete,gadjate, maltretirate ekipu.
Super stvar sto za svaki upaljac, metalni novcic koji doleti na nasu klupu, ladno mozemo da napustimo teren a vrlo dobro znamo ko je na udaru sve ove godine.

Kontraš

pre 11 godina

Al' bar se ispsovao, što kaže naš narod - za sve pare! Svi genijalci su manje ili više osobenjaci, pa tako i naš Dule. Njegova tehnička je možda bila prekretnica za ovu sezonu. "Ko reskira - pobeđuje" (Del Boj)

KoToTamoPera

pre 11 godina

Grobar sam i uopste ne treba da pricam o tome koliko gotivim ovog coveka i ono sta je uradio sa Partizanom prethodnu deceniju ali trebalo je da ga kazne sa 10 meceva i 20000 evra.
Ma koliko je nekad simpaticno to prozivanje sudija kojim zasluzi tehnicku ( jer ne leci samo on svoju frustraciju vec trgne ekipu i publiku iz letargije ) ono je stvarno sramota bilo u subotu.

motorhead

pre 11 godina

Ajd sto su FMP navijaci preko noci postali huligani, to razumem..
Ali da nam sada drze lekcije iz morala??? Neprocenjivo.

Dule zasluzio kaznu i tu nema price..

bane

pre 11 godina

mnogo je!jeste napravio neprimeren gest,ali on uvek sve radi smisljeno!na taj nacin je podigao ekipu,sve u svemu odlican trener!znam da bi navijaci dive voleli da je dobio 150 meceva zabrane,ali ni tada nebi pobedili instituciju!jednostavno,zna se ko vozi traktor,a ko otvara kapiju!

staramlada garda

pre 11 godina

Jadan li je ovaj naš sport gde se deca na ovakve vesti oduševljavaju. Totalno sve zatrovao, a rekao bih da je ovaj gospodin zajedno sa mnogima mnogo doprineo da se mežnja u sportu poveća.

Koki

pre 11 godina

Sramna odluka! Ali nema veze, tim ce voditi covek koji zna kako se osvaja Evroliga, tako da ce biti 3/3. Duule Vujošević ša-la-la-la-la

BoRkIc

pre 11 godina

Hhehehehe, koliko straha videim u ovim komentarima. Ako, ako, sada ce da bude jos zanimljivije, kada Dule sedne na stolicu uz teren. Ima gace same da spadaju sudijama...

Pazi Gebels, strasno... Kompleks ko Himalaji...

pre 11 godina

Gebels na hlađenje, možeš zajedno sa drugarom Bubalom da pročitaš neku knjigu o lepom ponašanju. Vi izgleda samo čitate fabulu zbog fraza i doskočica...
(prof, 1. oktobar 2012 14:04) I to mu kaze covek koji u dve recenice napise dvadesetak fraza i doskocica... Kome li si ti profesor? Ovcama?

Monsieur Alphonse

pre 11 godina

Jake li mustre... sedenje u loži, "bubica" u uvo pomoćnom treneru i sve isto kao da je na terenu. Mogu samo da mu pljunu pod prozor (a i to pod uslovom da obrišu posle).

obnerob

pre 11 godina

Ne opravdavam postupke Duleta, ali mislim da on to između ostalog radi i iz taktičkih razloga. Ekipa je gubila 10 razlike i tehnička greška treneru uvek skida pritisak sa igrača, jer se prebacuje fokus na trenera. Epilog je preokret Partizana i pobeda(doduše ovde je i prekid tekme uticao na ritam utakmice). Naravno, usledila je i kazna, što se ranije čini mi se nije događalo. Ostaje Vujoševiću da iskalkuliše da li se i ubuduće ovakve stvari isplate...

Nyacbash

pre 11 godina

Ljudi, sta je sport bez tenzija, navijaca, preokreta, pobjeda i poraza. Dule je napravio takticki potez, dvije tehnicke i podigao ekipu. Znao je da Gasic zna da vodi utakmicu, tako da nije bilo frke. A ovim crvenim je samo zao sto nemaju jednog Duleta.

ackoniškikartel

pre 11 godina

Dule je legenda ! Čovek radi sve da njegov tim dobije i tu nema ništa čudno ! Naravno da sudije treba da se okrenu Partizanu,neće valjda Zvezdi i Širokom.

yunior

pre 11 godina

Gospodin Vujosevic je jedan veoma miran , stalozen , tih , odmeren , kulturan i lepo vaspitan gospodin koga je prava milina slusati istovremeno uzivajuci u njegovoj blagoj i toploj emotivnosti .

Miloš

pre 11 godina

Najtuznije oko svega ovoga je sto svakim danom postaje sve ociglednije koliko se Srbi medjusobno mrze samo jer se razlikuju po necemu, bilo to zanimanje, navijacka pripadnost, nije ni bitno. Konkretno u ovom slucaju, dosli smo do situacije da navijamo za klubove iz zemalja koje vode ovu ligu i koji gledaju na sve nacine kako da nas zadrze u njoj ali po mogucstvu da budemo u sredini tabele. Nazalost, ako se ovako nastavi to nam i sleduje.

Mike

pre 11 godina

Kaznili Duleta sa 3 meca suspenzije. To razumem i zasluzio je, ali odmah se javlja gomila preplasenih fmpovaca, i kuka kako ga dozivotno treba najuriti.... To bi svi oni zeleli, jer znaju sta ih ceka :D

A kada se u njihovom golubarniku igralo dok su pljuvali vladu, tresli koseve i dok je pesic to apsolutno isto radio sudijama (samo sto on ne deluje zastrasujuce ko dule, vec smesno, pa se i ne primeti), onda je bilo nikom nista...

Licemenri bez kluba. Ziveo Dule i Partizan (onaj pravi).
(Alex C, 1. oktobar 2012 15:13)

Pominjes drmanje koseva, a ja tebe pitam da li su ikada navijaci Zvezde prekinuli MEDJUNARODNU utakmicu partizana kao sto su grobari uradili kada je Zvezda igrala Uleb kup ?
Pogledaj pa pricaj o licemerju
http://www.youtube.com/watch?v=yQc5zlow6yQ
Sto se tice kazne Vujosevicu ona je zasluzena i taman je koliko treba da malo ohladi glavu i razmisli o svemu. O tome kako je doprineo da nam kosarka bude puna mrznje, a ne kao do skoro najbolji reprezent u svetu. U svemu tome ni na jednoj strani nema kako Danilovic ironicno rece "apstola postenja" . A najmanje je to Dusko Vujosevic (Kant iz plemena Kuca)

majstor

pre 11 godina

Kazna je preoštra. Tri utakmice je previše,a ni novčana kazna baš nije mala. Grobar sam i jasno je da je Dule vratio klince u život svojim ispadom ali je opet preoštro jer su sudije "grešile" isuviše da bi on trpeo to na uštrb dece koja prolivaju znoj svaki dan. Jedna utakmica zabrane pa i ajde, ali tri ?

pedja

pre 11 godina

Trebalo ga je dozivotno odstraniti iz sporta, a klub kazniti sa tri utakmice bez publike. Njegov primitivizam je najgora moguca reklama za sport uopste. Posledice su se odmah mogle videti u ponasanju dela publike i to, na zalost, one najmladje.
Ovakvi su krivci za batinjanje Tatona i baklju u ustima policajca. Ne samo da bruka klub, organizaciju, vec i zemlju iz koje potice. Huligani su u nasim klubovima, a ne na tribinama.
Jednom za svagda treba im stati na put. Zbog kluba i sporta, zbog svega lepog sto nam sport donosi, zbog nase dece, ako ne zbog jadne li nam drzave i nacije.

Gde je predsednik KSS da se oglasi? Gde je ministarka za sport i omladinu? Politicari, za zemlju i narod se bori i ovakvim povodom, a ne samo na nebrojanim prijemima i putovanjima.

mirko

pre 11 godina

Navijam za Partizan, ali ne volim siledžijstvo, ma ko da ga provodi. Partizan neće mnogo izgubiti , jer pomočnik je odličan trener, jedino ne razumem ako je oskudica, i nigde nema novca, zašto to rade trener, a i navijači. Nadam se da će Vujošević razumeti da na takav način odmaže svom klubu.

zzbz

pre 11 godina

Po meni ovo je glupa kazna, dobio je dve tehnicke i iskljucenje po zasluzi i to je to. No bilo kako bilo ovo je onaj osecaj kada se udruze hrvati iz hrvatske i 100 miliona iz srbija, a ti se smeskas jer znas da ces ih poderati opet.

azazil

pre 11 godina

Ovo je preblaga kazna. Trebao je dobiti pet meca suspenzije, novcana kazna od 10.000 Evra i tri meca bez publike. Ako hocemo realno. I obavezno da nosi kravatu!

Mirko

pre 11 godina

A pokušao je ono što već dugo vremena radi i rezultatski mu se isplatilo, ali šta će dalje biti ne zna se, ako nastavi može mu se obiti o glavu. Lično, cenio sam Duleta, ali poslednji događaji ga prikazuju u više nego lošem svetlu, on sebe prikazuje kao neandertalca, siledžiju, kočijaša i nedostojnog kluba Partizan pa i onoga što je do sad ostvario. Sad mi je jasno da je mnogo negativan lik.
Razumem da je hteo da isprovocira reakciju tima i publike ali ovo nije samo to već i njegova lična kultura i unutrašnje zlo-on je u tome uživao.
Nagađam da će mu se ubuduće kazna duplirati - i treba tako.
Sećam se da je Pešić za ništa plaćao kazne i dobijao tehničke, a ovo što je Dule prikazao je za svaku osudu, za koga god da navijate! Šta je sledeće - pesničenje,oružje i ubistva? Dotle će doći ako se nastavi ovim putem. Granice mora da postoje.

urbinho

pre 11 godina

Jadranska liga je bila proteklih godina talac jakog Partizana i Vujoševič je mogao da radi šta je hteo. Od ove godina tri najbolje plasirana kluba se plasiraju u euroligu. Pa da vidimo, da li če Partizan raznim iznudama, kao izači čemo iz lige, moči da utječe na vodstvo lige. Moč Partizana je najbolje osjetila Olimpija na final foru u Ljubljani 2011, kad su bili grobari smješteni uz igralište a obični gledatelji, koji su platili skupe ulaznice za te pozicije, istjerani pod krov dvorane. A kazna za Vujoševića je premala.

sa vama uvek komedija

pre 11 godina

sireru OD CEGA JE BRANIO KLUB???
haha..pa ovo je odraz jednog grobara ...doci do trofeja i pobeda po svaku cenu...a obraz, ma ko ga j...

Gost

pre 11 godina

Vi koji pricate da je pritisak na sudije nesto sto radi samo Dule ili ste duduci za sport uopste ili imate komplekse od Dula treceg nema. Svi veliki treneri to rade: fudbal: Murinjo, Venger, Ferguson... kosarka: Obradovic, Pesic, Mesina... Zato Jovanovic, Lazic... nikada nece postati veliki treneri. PS I jako je licemerno kritikovati Dula zbog psovki kada mnogi od vas mozda privatno i vise psujete od njega. Zasto ne kritikujete filmove (kulturu) zbog istog?

Милош Брчко

pre 11 godina

По џепу, јашта... Него како другачије. Баш да видим коме ће сада кукати што КК Партизан нема пара, пошто је он сам из касе путио да исцури 6 600 евра.
Само џаба срамоти велики клуб као што је Партизан, и сам себе.

djole

pre 11 godina

Uklonjena jos jedna prepreka da hrvati postanu sampioni ABA lige... Nekada smo imali pet predstavnika u ligi sada imamo tri a hrvati cetri. Mislite o tome...

ica

pre 11 godina

malo je i premalo jer se ovo vec deceniju ponavlja...treba mu dati 6 meseci suspenzije a potom za sledeci incident zabraniti da se bavi tim poslom ...bruka i sebe i Partizan i kosarku u Srbiji u celini

TIGER

pre 11 godina

Sta se vi Covicevci bunite? Pa atmosfera je bila vise nego prijateljska uodnosu na onu iz Zeleznika iz finala play-off-a...
Vama izgleda zao sto je hrvatski klub izgubio? Pa nemojte da se nervirate, pobedili su Hrvati vec sutradan, jedan mali klub iz predgradja Beograda, trebalo bi da slavite tu vasu pobedu... :))
Ah da, umalo da zaboravim...Gledajte veceras Insajdera, ako se bar 3-4 puta ne spomene veceras ime vaseg gazde, ozbiljno cu posumnjati u strucnost Brankice koju jako cenim!!!

dulepan

pre 11 godina

Dule Vujosevic sananananana...
Sledece kolo svi u pionir i dati Duletu podrsku...A vi cigani(puni kompleksa) koji se smejete Duletu,bolje se okrenite vasem klubu koji koji gubi od Splita...Dolazite ovde da se smejete,a klub vam je u raspadu...

ackoniškikartel

pre 11 godina

@Mike ! Vi sa vašom "braćom" prvo nikada ne bi smeli da dođete na Partizanovu košarkašku utakmicu kao što su to uradili Grobari i Paokare ! Drugo,ko je vama kriv što ste naseli na provociranje pa krenuli da se tučete ! Smešan si !

azazil

pre 11 godina

Ovo je preblaga kazna. Trebao je dobiti pet meca suspenzije, novcana kazna od 10.000 Evra i tri meca bez publike. Posledice njegovog ponasanja su se vidle posle na tribinama. Ko podrzava sve to, ne voli ni Partizan, ni kosarku u celini. Ako hocemo realno. I obavezno da nosi kravatu:) Samo da dodam, da li su moje Delije bolji? Ne nisu... I njima i svim huliganima treba stati na put ako hocemo nesto ozbiljnije. Samo sto "navijaci" nisu jedini problem nego kao u ovom slucaju trener najjaceg kosarkaskog kluba u Srbiji a i sire. Ipak je to velika sramota...

fenomen

pre 11 godina

Dule je jednom davno bio na Devicanskim ostrvima. I otad se zovu samo "ostrva".
Salim se....
Ja sam okoreli grobar ali sam misljenja da Dule preteruje sa tim psovkama. Pritisak na sudije (ali samo ukoliko donose neke sramne odluke) moraju vrsiti navijaci ali je to ustvari problem. Sudije su se toliko obezobrazile da ne daju ni pet para na negodovanje publike i iz tog razloga ovakve i slicne scene gledacemo i ubuduce. Bilo bi mozda dobro da kazne budu za svakog iste. Bas me interesuje na koji ce nacin biti kaznjen trener nekog drugog kluba ukoliko bude iskljucen na nekoj od narednih utakmica.
Poz...

Rodrigez

pre 11 godina

Ako se ovako drakonski kaznjava trener ekipe koja je najveci promoter takmicenja u kome ucestvuje,onda je vreme da se istupa iz lige.Pa neka se takmice Dive i ostali velikani koji nisu imali sansu poslednjih decenija da se dokazu

milanche

pre 11 godina

njega u ring treba poslati ...kako ga nije sramota, on samo tako moze da radi sa sudijama u ABA ligi, a sto to ne radi u Evropi?! zato i uzima titule jer pravi pravi pritisak !!! to nije smeo u CSKA, ili nije znao jezik :)

Keeper

pre 11 godina

Konacno!
Da neko kazni izgrednike koji to i zasluzuju.
Naravno, dobro je sto je napravljen i presedan i kaznjene i sudije koje su uopste dozvolile da dodje do nemilih dogadjaja.

parizan

pre 11 godina

Vlada Jovanovic je dve godine dobijao sve utakmice bez ovakvih tenzija pa su navijaci bili nezadovoljni.Sad mi nije jasno sto toloko kritikuju Dula kada on radi upravo ono sto im je nedostajalo predhodne dve godine!

kimi

pre 11 godina

moralo je bar 5, plus neki kes za kaznu...da se nauci da se ne unosi sudijama u lice...to samo ko nas moze i nigde vise da trener glumi silu i strah

Djuka11111

pre 11 godina

Uklonjena jos jedna prepreka da hrvati postanu sampioni ABA lige... Nekada smo imali pet predstavnika u ligi sada imamo tri a hrvati cetri. Mislite o tome...
(djole, 1. oktobar 2012 16:49)

Kad je Zvezda pretprošle sezone bila u igri za ispadanje iz ove lige, grobari su likovali, radovali se, pokazivali da im to više znači od same titule.
Da li su onda krivi drugi , ili mi sami?
Djole - misli o tome.
(Vule, 1. oktobar 2012 18:08)
Da, Grobari su krivi zato sto ste ispali

Mile

pre 11 godina

Pa stvarno dokle vise sa tim psovanjem i prepiranjem. Sta se time pozitivno postize? Sudija moze i da ne bude u pravu, slucajno ili namerno ali on je sudija i njegova je poslednja. Nema nista sladje od pobede uprkos losem sudjenju. Ali nisam izgubio poverenje u Duleta, prvenstvo je pred nama, ima mesta za popravni.

toptop11

pre 11 godina

Zar neko stvarno misli da će biti prbak a da to nije Partizan... KKCZBGDIVAITDISL sigurno nece ( ni sami sebi ime nisu u stanju da izgovore a mnogi i neznaju da se tako zovu ).. Dule je zasluzio kaznu ali zar nije jasno da to nista ne menja...Kraljevi su kraljevi , sa i bez njega...
Deca će im već u narednoj utakmici pokazati zašto sam u pravu

reporter

pre 11 godina

Bubalo = Vujosevic, ej bre, tri utakmice, pa gde ce im dusa. Ajde, profesor je imao nameru da opet za zavrce usi sudijama, da ga zelja mine, ko nekad. Tri su ok. Bubalo je nevin. Znam coveka jos dok je bio junior u Bihacu, dusa od coveka . Taj ni mrava ne bi zgazio. Osveta losih djaka (čitaj Danko Radic) koji se sveti Beogradu jer je u mladosti forsirao Radonjica, Kurilica, Istoka, Grbca, Jovancica ... Radic je bio druga liga

Tihomir Bubalo

pre 11 godina

Po meni ovo je glupa kazna, dobio je dve tehnicke i iskljucenje po zasluzi i to je to.
(zzbz, 1. oktobar 2012 17:25)

Znači sve ono sudiji u facu, nakon isključenja, po tebi nema nikakve veze ?!

Vule

pre 11 godina

Uklonjena jos jedna prepreka da hrvati postanu sampioni ABA lige... Nekada smo imali pet predstavnika u ligi sada imamo tri a hrvati cetri. Mislite o tome...
(djole, 1. oktobar 2012 16:49)

Kad je Zvezda pretprošle sezone bila u igri za ispadanje iz ove lige, grobari su likovali, radovali se, pokazivali da im to više znači od same titule.
Da li su onda krivi drugi , ili mi sami?
Djole - misli o tome.

Učitelj

pre 11 godina

Mislim da je ovo pokusaj ABA lige da konacno skine Partizan sa trona,verujem da ce biti toga jos,uvidela druzina da je sem Partizana i mozda Cedevite sve ostalo sitna boranija!

Pa vama nije ravan ni Beni Hil...

pre 11 godina

sireru OD CEGA JE BRANIO KLUB???
haha..pa ovo je odraz jednog grobara ...doci do trofeja i pobeda po svaku cenu...a obraz, ma ko ga j...
(sa vama uvek komedija, 1. oktobar 2012 15:25) Dal' je moguce da jedan cigan(delija) ima oci da ovako nesto napise? Posle svega sto se desava sa njihovim SD-om... Prodali bi dusu Djavolu, samo za malo radosti...

Kolega

pre 11 godina

Sada će imati vremena da stvarno pročita neku knjigu (ali ne na preskok) i da prestane da bude kočijaš nego pedagog. OK je i velika želja za pobedom ali ono je ore svega prostakluk.

realno

pre 11 godina

Samo 3 meca?Suvise blage kazne, koje tek sada daju pravu doticnom da pokaze sta sve ima u svom, prebogatom, repertoaru...
Naravno, sudije su kaznjene.Kako da ne budu kaznjene kada nisu smele doticnog da iskljuce, da bi odmah nakon toga za minut i 28sec svirali cak 6 licnih Zadranima.
Novcane kazne u iznosu od 6600 evra?Koliko je samo smesna kazna, govori da u Endesa ligi trener sam placa tehnicku ponaosob 5000 evra, ovde po 6 osnova,kumulativno Vujosevic i Partizan 6600evra...

dosta je i bilo

pre 11 godina

Neće se, očigledno, dozvoliti ovakvo ponašanje. Ako ponovi ispad Vujoševiću će biti duplirana kazna. Verujem da će sve sudije dobiti instrukcije da se svaka psovka upućena od strane trenera sudi kao tehnička.

Završili smo sa pritiskom na sudiju kao metodom rada na utakmicama u ABA. Svaka sledeća kazna biće još drastičnija.

prof

pre 11 godina

Gebels na hlađenje, možeš zajedno sa drugarom Bubalom da pročitaš neku knjigu o lepom ponašanju. Vi izgleda samo čitate fabulu zbog fraza i doskočica...

VLADIMIR

pre 11 godina

Ovo je vrlo blaga kazna za ovog kosarkaskog prestupnika. Njegovo ponasanje je skandalozno na skoro svakoj utakmici, po nevaspitanju i vurgalnostima NA NIVOU PIJANOG KOCIJASA (nek mi ne zamere svi kocojasi).

cartmanx

pre 11 godina

Tri meca!Koliko su treneri bili iskljucivani pa niko nije kasnije bio pod suspenzijom, a sigurno su bili "blagi" prema sluzbenim licima, posle iksljucenja! I drugo,sta je trebalo da napusti halu pionir posle iskljucenja to sto je bio pored izlaza, ne znaci da je davao savete igracima cak otuda....!!!

pedja

pre 11 godina

Trebalo ga je dozivotno odstraniti iz sporta, a klub kazniti sa tri utakmice bez publike. Njegov primitivizam je najgora moguca reklama za sport uopste. Posledice su se odmah mogle videti u ponasanju dela publike i to, na zalost, one najmladje.
Ovakvi su krivci za batinjanje Tatona i baklju u ustima policajca. Ne samo da bruka klub, organizaciju, vec i zemlju iz koje potice. Huligani su u nasim klubovima, a ne na tribinama.
Jednom za svagda treba im stati na put. Zbog kluba i sporta, zbog svega lepog sto nam sport donosi, zbog nase dece, ako ne zbog jadne li nam drzave i nacije.

Gde je predsednik KSS da se oglasi? Gde je ministarka za sport i omladinu? Politicari, za zemlju i narod se bori i ovakvim povodom, a ne samo na nebrojanim prijemima i putovanjima.

urbinho

pre 11 godina

Jadranska liga je bila proteklih godina talac jakog Partizana i Vujoševič je mogao da radi šta je hteo. Od ove godina tri najbolje plasirana kluba se plasiraju u euroligu. Pa da vidimo, da li če Partizan raznim iznudama, kao izači čemo iz lige, moči da utječe na vodstvo lige. Moč Partizana je najbolje osjetila Olimpija na final foru u Ljubljani 2011, kad su bili grobari smješteni uz igralište a obični gledatelji, koji su platili skupe ulaznice za te pozicije, istjerani pod krov dvorane. A kazna za Vujoševića je premala.

azazil

pre 11 godina

Ovo je preblaga kazna. Trebao je dobiti pet meca suspenzije, novcana kazna od 10.000 Evra i tri meca bez publike. Ako hocemo realno. I obavezno da nosi kravatu!

Alex C

pre 11 godina

Kaznili Duleta sa 3 meca suspenzije. To razumem i zasluzio je, ali odmah se javlja gomila preplasenih fmpovaca, i kuka kako ga dozivotno treba najuriti.... To bi svi oni zeleli, jer znaju sta ih ceka :D

A kada se u njihovom golubarniku igralo dok su pljuvali vladu, tresli koseve i dok je pesic to apsolutno isto radio sudijama (samo sto on ne deluje zastrasujuce ko dule, vec smesno, pa se i ne primeti), onda je bilo nikom nista...

Licemenri bez kluba. Ziveo Dule i Partizan (onaj pravi).

staramlada garda

pre 11 godina

Jadan li je ovaj naš sport gde se deca na ovakve vesti oduševljavaju. Totalno sve zatrovao, a rekao bih da je ovaj gospodin zajedno sa mnogima mnogo doprineo da se mežnja u sportu poveća.

GrobaR

pre 11 godina

Nemam sta da kazem o kazni, meni su neverovatni ovi likovi sto dodju i grickaju semenke a sudije nas kradu u sred Pionira. Dajte sledeci put, umesto Dule da ulazi na teren dajte da izvrsimo pritisak na sudije, koje inace ne zasluzuju da sude ni beton ligu, eto takav im je rejting!

Shearer

pre 11 godina

To je pravi lider, čovek koji brani klub na svim poljima, pa makar morao da se spusti na nivo prostaka, što ova lakrdija od rukovodstva jadrana jeste. Ne možete ga svrstavati u trenere pošto verovatno nije obučen da vodi trening već da formira strategiju i filozofiju igre. Još samo da se ovoj ekipi priključi Novica Veličković i biće to pravi šampionski roster.

KoToTamoPera

pre 11 godina

Grobar sam i uopste ne treba da pricam o tome koliko gotivim ovog coveka i ono sta je uradio sa Partizanom prethodnu deceniju ali trebalo je da ga kazne sa 10 meceva i 20000 evra.
Ma koliko je nekad simpaticno to prozivanje sudija kojim zasluzi tehnicku ( jer ne leci samo on svoju frustraciju vec trgne ekipu i publiku iz letargije ) ono je stvarno sramota bilo u subotu.

ica

pre 11 godina

malo je i premalo jer se ovo vec deceniju ponavlja...treba mu dati 6 meseci suspenzije a potom za sledeci incident zabraniti da se bavi tim poslom ...bruka i sebe i Partizan i kosarku u Srbiji u celini

G

pre 11 godina

Kolika je uslovna,
u slucaju da okrivljeni ponovi isti prekrsaj...

Imajuci u vidu da je to, u najmanju ruku, teoretski moguce, trebalo bi da svi budu upoznati sa tim.

azazil

pre 11 godina

Ovo je preblaga kazna. Trebao je dobiti pet meca suspenzije, novcana kazna od 10.000 Evra i tri meca bez publike. Posledice njegovog ponasanja su se vidle posle na tribinama. Ko podrzava sve to, ne voli ni Partizan, ni kosarku u celini. Ako hocemo realno. I obavezno da nosi kravatu:) Samo da dodam, da li su moje Delije bolji? Ne nisu... I njima i svim huliganima treba stati na put ako hocemo nesto ozbiljnije. Samo sto "navijaci" nisu jedini problem nego kao u ovom slucaju trener najjaceg kosarkaskog kluba u Srbiji a i sire. Ipak je to velika sramota...

Mirko

pre 11 godina

A pokušao je ono što već dugo vremena radi i rezultatski mu se isplatilo, ali šta će dalje biti ne zna se, ako nastavi može mu se obiti o glavu. Lično, cenio sam Duleta, ali poslednji događaji ga prikazuju u više nego lošem svetlu, on sebe prikazuje kao neandertalca, siledžiju, kočijaša i nedostojnog kluba Partizan pa i onoga što je do sad ostvario. Sad mi je jasno da je mnogo negativan lik.
Razumem da je hteo da isprovocira reakciju tima i publike ali ovo nije samo to već i njegova lična kultura i unutrašnje zlo-on je u tome uživao.
Nagađam da će mu se ubuduće kazna duplirati - i treba tako.
Sećam se da je Pešić za ništa plaćao kazne i dobijao tehničke, a ovo što je Dule prikazao je za svaku osudu, za koga god da navijate! Šta je sledeće - pesničenje,oružje i ubistva? Dotle će doći ako se nastavi ovim putem. Granice mora da postoje.

Mike

pre 11 godina

Kaznili Duleta sa 3 meca suspenzije. To razumem i zasluzio je, ali odmah se javlja gomila preplasenih fmpovaca, i kuka kako ga dozivotno treba najuriti.... To bi svi oni zeleli, jer znaju sta ih ceka :D

A kada se u njihovom golubarniku igralo dok su pljuvali vladu, tresli koseve i dok je pesic to apsolutno isto radio sudijama (samo sto on ne deluje zastrasujuce ko dule, vec smesno, pa se i ne primeti), onda je bilo nikom nista...

Licemenri bez kluba. Ziveo Dule i Partizan (onaj pravi).
(Alex C, 1. oktobar 2012 15:13)

Pominjes drmanje koseva, a ja tebe pitam da li su ikada navijaci Zvezde prekinuli MEDJUNARODNU utakmicu partizana kao sto su grobari uradili kada je Zvezda igrala Uleb kup ?
Pogledaj pa pricaj o licemerju
http://www.youtube.com/watch?v=yQc5zlow6yQ
Sto se tice kazne Vujosevicu ona je zasluzena i taman je koliko treba da malo ohladi glavu i razmisli o svemu. O tome kako je doprineo da nam kosarka bude puna mrznje, a ne kao do skoro najbolji reprezent u svetu. U svemu tome ni na jednoj strani nema kako Danilovic ironicno rece "apstola postenja" . A najmanje je to Dusko Vujosevic (Kant iz plemena Kuca)

sa vama uvek komedija

pre 11 godina

sireru OD CEGA JE BRANIO KLUB???
haha..pa ovo je odraz jednog grobara ...doci do trofeja i pobeda po svaku cenu...a obraz, ma ko ga j...

Милош Брчко

pre 11 godina

По џепу, јашта... Него како другачије. Баш да видим коме ће сада кукати што КК Партизан нема пара, пошто је он сам из касе путио да исцури 6 600 евра.
Само џаба срамоти велики клуб као што је Партизан, и сам себе.

derbi+41

pre 11 godina

Razumem zbog cega ga toliko mrzite, a to nisu ove tehnicke greske, niti psovanje. Mi Grobari, znamo zasto:) Najvise volim kada pocnete da se satirete u objasnjavanju kako je los trener :)
Pljuc pod prozor:)

Saca

pre 11 godina

Sve mi je jasno, znam zašto je to učinio, ali zamislite da na svakoj utakmici na kojoj jedna ekipa gubi trener počne da juri sudije po terenu "radi promene ritma" i eventualne pobede. Nemojte zaboraviti da je Partizan imao šut za 3 poena 17:0, znači sudije su krive što nisu sudile neki faul, koji možda nisu ni videle i koji nije uticao na igru. Mislim da su kazne blage, takve ispade treba seći u korenu drastičnim kaznama po klub i po trenera, jer svaka pobeda u ovakvim takmičenjima vredi više od 6.600 evra. Ako ćemo pošteno.

rudiment

pre 11 godina

Ne razumem zasto... Pa covek je samo drmao konstrukciju kosa dok su zadrani izvodili slobodna bacanja...
(Bob Rock, 1. oktobar 2012 13:52)

Tako je kralju!! A pojedini ljubitelji KK Sledeca sezona pricaju o sportskom duhu i vaspitanju... Aj da su, pored toga sto drmaju kos, nesto i uradili za srpsku kosarku u poslednjih 15 god, pa da im se i progleda kroz prste...

majstor

pre 11 godina

Kazna je preoštra. Tri utakmice je previše,a ni novčana kazna baš nije mala. Grobar sam i jasno je da je Dule vratio klince u život svojim ispadom ali je opet preoštro jer su sudije "grešile" isuviše da bi on trpeo to na uštrb dece koja prolivaju znoj svaki dan. Jedna utakmica zabrane pa i ajde, ali tri ?

Pazi Gebels, strasno... Kompleks ko Himalaji...

pre 11 godina

Gebels na hlađenje, možeš zajedno sa drugarom Bubalom da pročitaš neku knjigu o lepom ponašanju. Vi izgleda samo čitate fabulu zbog fraza i doskočica...
(prof, 1. oktobar 2012 14:04) I to mu kaze covek koji u dve recenice napise dvadesetak fraza i doskocica... Kome li si ti profesor? Ovcama?

pedjaprecka

pre 11 godina

Kakvo decenijsko ugnjetavanje se vidi po komentarima. Nadaju se kao nikad pre xa ce komsiji krava da crkne, najveci srbi. Fudbalski navijaci crvene zvezde. Ugnjetavace vas Dule jos! BuahHHAaaa

ackoniškikartel

pre 11 godina

Dule je legenda ! Čovek radi sve da njegov tim dobije i tu nema ništa čudno ! Naravno da sudije treba da se okrenu Partizanu,neće valjda Zvezdi i Širokom.

milanche

pre 11 godina

njega u ring treba poslati ...kako ga nije sramota, on samo tako moze da radi sa sudijama u ABA ligi, a sto to ne radi u Evropi?! zato i uzima titule jer pravi pravi pritisak !!! to nije smeo u CSKA, ili nije znao jezik :)

magic

pre 11 godina

Sve po starom,incidenti,tehnicke,suspenzije,kazne i na kraju sto je najbitnije PARTIZAN osvaja titulu.Uzmi Dule srpsku titulu,aba titulu,evro titulu,svetsku titulu,svemirsku titulu.......

Keeper

pre 11 godina

Konacno!
Da neko kazni izgrednike koji to i zasluzuju.
Naravno, dobro je sto je napravljen i presedan i kaznjene i sudije koje su uopste dozvolile da dodje do nemilih dogadjaja.

Koki

pre 11 godina

Sramna odluka! Ali nema veze, tim ce voditi covek koji zna kako se osvaja Evroliga, tako da ce biti 3/3. Duule Vujošević ša-la-la-la-la

serbian basket iber ales

pre 11 godina

bio na utkamici, slazem se da je ponasanje duleta zasluzio neku kaznu ali ovo je vrlo providno. dok se srbi medju sobom svadaju ko je platio porez, ko je drmao kos, ko je bacao mokracu i ko ce vise uloziti u tim nismo ni primetili da imamo klub manje u toj jadranskoj ligi (da preskocim sada ciji rezultati su do toga doveli jer se i to zna), da su pravila takva da samo prva dva imaju direktan put za evroligu a da konce lige u svojim rukama cvrsto drzi slovenacko hrvatska mafija. Dakle, dok se mi satiremo preko medjusobnih saopstenja oni ce se postarati da niko od srpskih klubova ne bude u ta prva dva mesta, naravno preko svojih sudija. Onako bezobrazno sudjenje da se centrima partizana na kojima se bazira igra vec u prvoj polovini meca nabijaju nekakvi faulovi u napadu koje iskren da budem nisam video je vrhunski bezobrazluk, pa jos u sred pionira. Misli li covic da ce on u sudaru sa zadrom proci bolje kod sudija. Umesto da covic radi na tome da stvori jacu zvezdu beograd od jakog partizana pa da ta dva kluba drze lekciju svima na jadranu on gleda samo kako da unisti partizan, a ni mi nebi imali nista protiv da se postuje zakon i da zvezda ode u bankrot. Kazna duletu bi bila i deset utakmica kada bi se sa cibonom sastajali u desetom kolu.Mislimo svi o tome.

kimi

pre 11 godina

moralo je bar 5, plus neki kes za kaznu...da se nauci da se ne unosi sudijama u lice...to samo ko nas moze i nigde vise da trener glumi silu i strah

Vule

pre 11 godina

Uklonjena jos jedna prepreka da hrvati postanu sampioni ABA lige... Nekada smo imali pet predstavnika u ligi sada imamo tri a hrvati cetri. Mislite o tome...
(djole, 1. oktobar 2012 16:49)

Kad je Zvezda pretprošle sezone bila u igri za ispadanje iz ove lige, grobari su likovali, radovali se, pokazivali da im to više znači od same titule.
Da li su onda krivi drugi , ili mi sami?
Djole - misli o tome.

bane

pre 11 godina

mnogo je!jeste napravio neprimeren gest,ali on uvek sve radi smisljeno!na taj nacin je podigao ekipu,sve u svemu odlican trener!znam da bi navijaci dive voleli da je dobio 150 meceva zabrane,ali ni tada nebi pobedili instituciju!jednostavno,zna se ko vozi traktor,a ko otvara kapiju!

Mile

pre 11 godina

Pa stvarno dokle vise sa tim psovanjem i prepiranjem. Sta se time pozitivno postize? Sudija moze i da ne bude u pravu, slucajno ili namerno ali on je sudija i njegova je poslednja. Nema nista sladje od pobede uprkos losem sudjenju. Ali nisam izgubio poverenje u Duleta, prvenstvo je pred nama, ima mesta za popravni.

Kontraš

pre 11 godina

Al' bar se ispsovao, što kaže naš narod - za sve pare! Svi genijalci su manje ili više osobenjaci, pa tako i naš Dule. Njegova tehnička je možda bila prekretnica za ovu sezonu. "Ko reskira - pobeđuje" (Del Boj)

Monsieur Alphonse

pre 11 godina

Jake li mustre... sedenje u loži, "bubica" u uvo pomoćnom treneru i sve isto kao da je na terenu. Mogu samo da mu pljunu pod prozor (a i to pod uslovom da obrišu posle).

yunior

pre 11 godina

Gospodin Vujosevic je jedan veoma miran , stalozen , tih , odmeren , kulturan i lepo vaspitan gospodin koga je prava milina slusati istovremeno uzivajuci u njegovoj blagoj i toploj emotivnosti .

BoRkIc

pre 11 godina

Hhehehehe, koliko straha videim u ovim komentarima. Ako, ako, sada ce da bude jos zanimljivije, kada Dule sedne na stolicu uz teren. Ima gace same da spadaju sudijama...

Nyacbash

pre 11 godina

Ljudi, sta je sport bez tenzija, navijaca, preokreta, pobjeda i poraza. Dule je napravio takticki potez, dvije tehnicke i podigao ekipu. Znao je da Gasic zna da vodi utakmicu, tako da nije bilo frke. A ovim crvenim je samo zao sto nemaju jednog Duleta.

Gost

pre 11 godina

Vi koji pricate da je pritisak na sudije nesto sto radi samo Dule ili ste duduci za sport uopste ili imate komplekse od Dula treceg nema. Svi veliki treneri to rade: fudbal: Murinjo, Venger, Ferguson... kosarka: Obradovic, Pesic, Mesina... Zato Jovanovic, Lazic... nikada nece postati veliki treneri. PS I jako je licemerno kritikovati Dula zbog psovki kada mnogi od vas mozda privatno i vise psujete od njega. Zasto ne kritikujete filmove (kulturu) zbog istog?

dulepan

pre 11 godina

Dule Vujosevic sananananana...
Sledece kolo svi u pionir i dati Duletu podrsku...A vi cigani(puni kompleksa) koji se smejete Duletu,bolje se okrenite vasem klubu koji koji gubi od Splita...Dolazite ovde da se smejete,a klub vam je u raspadu...

DON DORINGO

pre 11 godina

TE ISTE SUDIJE SU DIREKTNO SVOJIM ODLUKAMA U KRAGUJEVCU DONELE POBEDU OLIMPIJI, JER KOD NERESENOG REZULTATA NA OCIGLED SUDIJE IGRAC OLIPIJE IZLAZI U AUT I VRACA LOPTU NA KRILO GDE DRUGI IGRAC POGADJA TROJKU I ZBOG PROTESTA DOMACINA DOSUDJUJE TEHNICKU KLUPI RADNICKOG.IZ TOG NAPADA JE RADNICKI PRIMIO 7 POENA NA 2 MINUTA DO KRAJA I UTAKMICAQ JE BILA RESENA A VI RAZMISLITE DA LI JE TO NAMERNO ILI SLUCJNO SU DJENJE PROTIV SRBSKIH KLUBOVA.DULE TO NIJE DOZVOLIO JER GAGICU JE SUDJENO 4 FAULA OD KOJIH 2 NISU BILA NI U MISLIMA.

mirko

pre 11 godina

Navijam za Partizan, ali ne volim siledžijstvo, ma ko da ga provodi. Partizan neće mnogo izgubiti , jer pomočnik je odličan trener, jedino ne razumem ako je oskudica, i nigde nema novca, zašto to rade trener, a i navijači. Nadam se da će Vujošević razumeti da na takav način odmaže svom klubu.

obnerob

pre 11 godina

Ne opravdavam postupke Duleta, ali mislim da on to između ostalog radi i iz taktičkih razloga. Ekipa je gubila 10 razlike i tehnička greška treneru uvek skida pritisak sa igrača, jer se prebacuje fokus na trenera. Epilog je preokret Partizana i pobeda(doduše ovde je i prekid tekme uticao na ritam utakmice). Naravno, usledila je i kazna, što se ranije čini mi se nije događalo. Ostaje Vujoševiću da iskalkuliše da li se i ubuduće ovakve stvari isplate...

k.kontra

pre 11 godina

Znamo da je svima trn u oku samo za dzaba, kazna se ne odnosi na rad sa ovom decom i trninzima a kada "genijue" spremi utakmicu, mogu i ja da je vodim. Niti ce ga smiriti niti ce mu zacepiti usta, pa nije vam ovo V.Jovanovic da vam dozvoli da ga pljujete,gadjate, maltretirate ekipu.
Super stvar sto za svaki upaljac, metalni novcic koji doleti na nasu klupu, ladno mozemo da napustimo teren a vrlo dobro znamo ko je na udaru sve ove godine.

djole

pre 11 godina

Uklonjena jos jedna prepreka da hrvati postanu sampioni ABA lige... Nekada smo imali pet predstavnika u ligi sada imamo tri a hrvati cetri. Mislite o tome...

Rodrigez

pre 11 godina

Ako se ovako drakonski kaznjava trener ekipe koja je najveci promoter takmicenja u kome ucestvuje,onda je vreme da se istupa iz lige.Pa neka se takmice Dive i ostali velikani koji nisu imali sansu poslednjih decenija da se dokazu

marko

pre 11 godina

Kazna je na mestu ali ja imam jedno pitanje da li ce se svi klubovi ovako kaznjavati, jer u Zadru stalno lete predmeti na teren ali to niko nece da vidi.

motorhead

pre 11 godina

Ajd sto su FMP navijaci preko noci postali huligani, to razumem..
Ali da nam sada drze lekcije iz morala??? Neprocenjivo.

Dule zasluzio kaznu i tu nema price..

zzbz

pre 11 godina

Po meni ovo je glupa kazna, dobio je dve tehnicke i iskljucenje po zasluzi i to je to. No bilo kako bilo ovo je onaj osecaj kada se udruze hrvati iz hrvatske i 100 miliona iz srbija, a ti se smeskas jer znas da ces ih poderati opet.

Miloš

pre 11 godina

Najtuznije oko svega ovoga je sto svakim danom postaje sve ociglednije koliko se Srbi medjusobno mrze samo jer se razlikuju po necemu, bilo to zanimanje, navijacka pripadnost, nije ni bitno. Konkretno u ovom slucaju, dosli smo do situacije da navijamo za klubove iz zemalja koje vode ovu ligu i koji gledaju na sve nacine kako da nas zadrze u njoj ali po mogucstvu da budemo u sredini tabele. Nazalost, ako se ovako nastavi to nam i sleduje.

Učitelj

pre 11 godina

Mislim da je ovo pokusaj ABA lige da konacno skine Partizan sa trona,verujem da ce biti toga jos,uvidela druzina da je sem Partizana i mozda Cedevite sve ostalo sitna boranija!

ackoniškikartel

pre 11 godina

@Mike ! Vi sa vašom "braćom" prvo nikada ne bi smeli da dođete na Partizanovu košarkašku utakmicu kao što su to uradili Grobari i Paokare ! Drugo,ko je vama kriv što ste naseli na provociranje pa krenuli da se tučete ! Smešan si !

parizan

pre 11 godina

Vlada Jovanovic je dve godine dobijao sve utakmice bez ovakvih tenzija pa su navijaci bili nezadovoljni.Sad mi nije jasno sto toloko kritikuju Dula kada on radi upravo ono sto im je nedostajalo predhodne dve godine!

fenomen

pre 11 godina

Dule je jednom davno bio na Devicanskim ostrvima. I otad se zovu samo "ostrva".
Salim se....
Ja sam okoreli grobar ali sam misljenja da Dule preteruje sa tim psovkama. Pritisak na sudije (ali samo ukoliko donose neke sramne odluke) moraju vrsiti navijaci ali je to ustvari problem. Sudije su se toliko obezobrazile da ne daju ni pet para na negodovanje publike i iz tog razloga ovakve i slicne scene gledacemo i ubuduce. Bilo bi mozda dobro da kazne budu za svakog iste. Bas me interesuje na koji ce nacin biti kaznjen trener nekog drugog kluba ukoliko bude iskljucen na nekoj od narednih utakmica.
Poz...

TIGER

pre 11 godina

Sta se vi Covicevci bunite? Pa atmosfera je bila vise nego prijateljska uodnosu na onu iz Zeleznika iz finala play-off-a...
Vama izgleda zao sto je hrvatski klub izgubio? Pa nemojte da se nervirate, pobedili su Hrvati vec sutradan, jedan mali klub iz predgradja Beograda, trebalo bi da slavite tu vasu pobedu... :))
Ah da, umalo da zaboravim...Gledajte veceras Insajdera, ako se bar 3-4 puta ne spomene veceras ime vaseg gazde, ozbiljno cu posumnjati u strucnost Brankice koju jako cenim!!!

Tihomir Bubalo

pre 11 godina

Po meni ovo je glupa kazna, dobio je dve tehnicke i iskljucenje po zasluzi i to je to.
(zzbz, 1. oktobar 2012 17:25)

Znači sve ono sudiji u facu, nakon isključenja, po tebi nema nikakve veze ?!

toptop11

pre 11 godina

Zar neko stvarno misli da će biti prbak a da to nije Partizan... KKCZBGDIVAITDISL sigurno nece ( ni sami sebi ime nisu u stanju da izgovore a mnogi i neznaju da se tako zovu ).. Dule je zasluzio kaznu ali zar nije jasno da to nista ne menja...Kraljevi su kraljevi , sa i bez njega...
Deca će im već u narednoj utakmici pokazati zašto sam u pravu

Djuka11111

pre 11 godina

Uklonjena jos jedna prepreka da hrvati postanu sampioni ABA lige... Nekada smo imali pet predstavnika u ligi sada imamo tri a hrvati cetri. Mislite o tome...
(djole, 1. oktobar 2012 16:49)

Kad je Zvezda pretprošle sezone bila u igri za ispadanje iz ove lige, grobari su likovali, radovali se, pokazivali da im to više znači od same titule.
Da li su onda krivi drugi , ili mi sami?
Djole - misli o tome.
(Vule, 1. oktobar 2012 18:08)
Da, Grobari su krivi zato sto ste ispali

reporter

pre 11 godina

Bubalo = Vujosevic, ej bre, tri utakmice, pa gde ce im dusa. Ajde, profesor je imao nameru da opet za zavrce usi sudijama, da ga zelja mine, ko nekad. Tri su ok. Bubalo je nevin. Znam coveka jos dok je bio junior u Bihacu, dusa od coveka . Taj ni mrava ne bi zgazio. Osveta losih djaka (čitaj Danko Radic) koji se sveti Beogradu jer je u mladosti forsirao Radonjica, Kurilica, Istoka, Grbca, Jovancica ... Radic je bio druga liga

Pa vama nije ravan ni Beni Hil...

pre 11 godina

sireru OD CEGA JE BRANIO KLUB???
haha..pa ovo je odraz jednog grobara ...doci do trofeja i pobeda po svaku cenu...a obraz, ma ko ga j...
(sa vama uvek komedija, 1. oktobar 2012 15:25) Dal' je moguce da jedan cigan(delija) ima oci da ovako nesto napise? Posle svega sto se desava sa njihovim SD-om... Prodali bi dusu Djavolu, samo za malo radosti...