Žarku Rakočeviću ruka u gipsu

Centar Partizana Žarko Rakočević pauziraće tri do četiri nedelje zbog preloma prsta leve ruke.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Nedelja, 21.12.2008.

21:08

Default images

Rakočević se povredio u drugom poluvremenu utakmice sa Bosnom a po povratku u Beograd snimak je pokazao prelom prsta zbog kojeg igrač već nosi gips. Košarkaši Partizana već u ponedeljak odlaze u Sloveniju gde u utorak igraju sa ekipom Krke u 14. kolu NLB lige.

"Posle jednog kontranapada u drugom poluvremenu i bezazlenog polaganja dobio sam udarac u levu ruku. Proveo sam još minut ili dva na parketu, ali sam zbog bolova morao na klupu. Tek kada sam stigao u Beograd, na snimku se video prelom kosti malog prsta na levoj ruci," rekao je Rakočević a prenose 'Večernje novosti', "Predviđena je pauza od tri ili četiri nedelje. Skoro identičan udarac dobio sam pre pet dana na meču u Milanu, ali sam prošao bolje nego u Sarajevu."

Partizan bez Rakočevića putuje u Sloveniju, avionom do Ljubljane, a posle toga autobusom do Novog Mesta u utorak uveče (20.00) igra meč 14. kola NLB lige.

'Crno-beli' posle 13 kola regionalnog takmičenja imaju 12 pobeda i jedan poraz i nalaze se na prvom mestu na tabeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: